• özgecan aslan'ın katili suphi altındöken'i cezaevinde tabancayla vurarak öldüren gültekin alan'ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

    “devletin askerini, polisini, jandarmasını, savcısını zor durumda bırakmak için yapmadım. olayı tek başıma yaptım. tasarlayarak yapmadım, kimseden yardım almadım. silah konusunda susma hakkımı kullanıyorum.

    özgecan aslan’ın ailesinin durumunu gördükten sonra etkilendim. 2 çocuk babasıyım. tüm bunlar beni etkiledi. kamu vicdanının sesi oldum. geç gelen adalet tecelli etmiştir”

    ifade ile alakalı farklı kaynaklar ;

    kamu vicdanının sesi oldum

    kamu vicdanının sesi oldum - 2

    kamu vicdanının sesi oldum - 3

    kamu vicdanının sesi oldum - 4

    cinayet talimatını altın tabancalı baba ahmet tekin baykal'ın verdiği iddia ediliyor.

    cinayet talimatını kim verdi ?

    cinayet talimatını kim verdi - 2
  • ula kardaş, benim vicdanıma kalsa sürünsün köpek derdim, sana mı kaldı öldürdün miss gibi, kurtardın adamı?
  • "suç makinesi" olarak tanınan ve daha önce de bir çok kez kamu vicdanının sesi olmuş adamın beyanı. adam bildiğin profesyonel kamu vicdanı sesçisi.
  • yanlış bilmiyorsam kamu vicdanını rahatlatacak olan yöneticilerimiz var.

    yoksa yanlış mı biliyorum
  • ulkeyi 14 senedir yoneten hukumete, ve bu hukumete guc veren zihniyete (akp'ye oy versin vermesin) bakacak olursak derhal ulkenin adalet bakani olmasi gereken kisinin dile getirdigi soylemdir. bu ulkeye bu yakisir. tartismaya dahi gerek yok. benzer her davanin sonucu da "anamiza bacimiza yapsaydi objektif olabilecek miydik, olamayacaktik, tatli su humanistligi yapmaya gerek yok, o yuzden idam" seklinde olur muhtemelen. welcome to yeni turkiye... dexter tadinda kafa yapimizla sikip attigimiz turizmi bile canlandirabiliriz. intikam turizmi diye bir konsept. cok tutar, yazin bir kenera. tepsi mudafaa, nefsi mudafaa, aman hepsi mudafaa degil mi sonucta?

    tepsi mudafaa
  • kendini kanun sanan dallamanın beyanıdır. "yasanın yapamadığını ben yaptım" diye göğsünü gere gere dolaşabilir artık kendince bir sike yaradığını düşünmektedir. tabi söz konusu şahıs tetikçi olarak tutulduysa o başka.
  • 15 sene hüküm giymiş birinin 5 sene sonra çıktığına tanık olmuş bir kişi beyanatı. kendisini tebrik ediyorum doğru bir iş yapmıştır.
  • bu şey çok tehlikeli bir yere gidiyor.

    olay ilk duyulduğunda ben de "adalet sonunda sağlandı ama aslında bu ülkenin adalet sisteminin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor" gibisinden bir şeyler demiştim. bir yandan bunu eleştirirken, bir yandan da içten içe oh olsun dedim yani.

    peki yarın bir gün biri çıkıp, kafasına göre birilerini öldürse ve "vatan hainini temizledim" dese, ne yapacağız?

    rte'nin kafasına göre herkesi terörist ilan ettiğini biliyoruz mesela. "bunlar ateist, bunlar terörist" diyen bir adam ve yönlendirdiği topluma ne derece güvenilir?

    bu cadı avını başlatabilmek için sadece bir kıvılcıma bakıyor. bu tip olaylar da her geçen gün bunu daha "meşru" hale getiriyor maalesef.
  • türk vicdanının sesi buysa gerisini düşünmek istemiyorum.
  • şimdi bu ada'm başka şuçlardan 45-50 yıl hapis cezası yemiş.bu ada'm oranın daimi mahkumu sayılır baktı ki sıkılıyor hapishane de çekti vurdu özgecanın katilini.kaybedeği bişi varmı yok.çocuları gözünün önüne gelmiş kendince haklı da olabilir.yaptığı iyi mi kötü mü tartışılır ama şu bir gerçek ki kamu vicdanına sağlam bi mesaj çakmış ;bakın tecevüz ederseniz şuçsuz birini öldürürseniz burdan sağ çıkamazsınız algısı oluşturmaya çalışmıştır umarım etkili olur.çünkü o kadar boş bi adelet sistemimiz varki bu tür vakalarla içeri düşen pislikler iki günde serbest kalabiliyor al sana sokakta potansiyel tecavüzcü.bu adam da bunu hissetmiş olmalı ki çekip vurdu pisliği.
hesabın var mı? giriş yap