• lord belialin muhtesem akustik sarkisi.
  • death angelin 14 yil aradan sonra cikardigi ilk album. albumun track listi:
    1-thrown to the wolves
    2-5 steps of freedom
    3-thicker than blood
    4-the devil incarnate
    5-famine
    6-prophecy
    7-no
    8-spirit
    9-land of blood
    10-never me
    11-word to the wise
  • her canli gibi bir gun olecegimizi bilmek bunu kabullenmek ve hayatimiza bu sekilde devam etmektir.

    bunu mantigin kabullenmesi kolaydir, herkezin yapabildigi birseydir ama kalbin kabullenmesi, iste zor olan budur. hayatinizin tehlikede oldugu veya olumun yaklastigini hissettiginiz anda normalden farkli tepkiler vermemek, bunu olgunlukla ve sogukkanlilikla karsilamak, hayatta ne kadar kazanirsaniz kazanin sonunda kaybedeceginizi bilmek ama buna ramen hayata dort elle sarilmaktir.
    olumun yasamin icinde oldugunu yolda yurumek kadar dogal oldugunu kabullenmektedir. sonsuz yasam, uzun yasam,... gibi takintilardan uzak durup ama olumde bile topraga iyi bakilmis bir beden birakmaktir. olum sanati ayni zamanda yasamin sanatidir. kibirden, asiriktan surekli kazanma sevdasindan uzak durmak kaybetmenin dogal oldugunu kabullenmek (ama kaybeden veya tutunamayan olmamaktir. anahtar sozcuk: denge).

    ayrica soyle bir sozu vardir bruce lee abimizin. kitaplarinda, notlarinda yazar ayni zamanda longstreet dizisinde kullanmaktadir.

    "like everyone else you want to learn how to win. to accept to loose is to be liberated from it. when your time comes you have to free you ambitious mind and learn the art of dying".
  • tibetian book of the dead'de (tibet'in ölüler kitabi) önsöz mahiyetinde yazan giri$ cümlesi: "the art of dying is as important as the art of living"; yani, "ölmek sanatı, yaşamak sanati kadar önemlidir."
  • 2002 subat'inda olen eski beatle george harrison'in 1971 tarihli uc plaklik nefis albumu all things must pass'teki en guzel sarkisi.
  • daha ilk şarkıdan zaman makinesi ile sizi 1989 yılına gönderen death angel albümü. bilemedin 1988...
  • gojira'nın to live is to die'ı. hala bakıyor bak. bul dinle olm işte. özellikle girişte sapıtan davulcu için;

    (bkz: mario duplantier)
  • carnaval de paris gibi başlayan bir teknik death metal parçası. fransız dokunuşu. go-ji-ra.
  • 9 dakika 53 saniye süren gojira şaheseri. transa alır adamı, sıkışıp sıkışıp patlar gibi hissedersin defalarca -evrenin bir köşesinde yutulup da tekrar doğmak gibi... acayip parça, söyleyeyim. bir de ardından tokat gibi esoteric surgery gelir ki, of...
hesabın var mı? giriş yap