• 1979 adlı albümde bulunan the smashing pumpkins şarkısı*. ritmi, bünyede hüzünlü bir mutluluk yaratır.

    sözleri de şöyle:

    i can't stop, i can't breathe, i can't think
    i'm in love again
    i don't need, i don't eat, i don't sleep
    i'm in love again

    oh, and every time i heard you breathe
    i sighed
    ooh, and every time i saw you bleed
    i cried
    love is like a song
    and if you sing
    if you ever need me
    i'll be there, in a while

    can't stop, can't breathe, can't think
    i'm in love again
    i don't need, i don't eat, i don't sleep
    i'm in love again

    oh, and every time that i'm with you
    i'm alive
    ooh, and every time i think of you
    there's a light
    and i felt it, too

    in my heart is a spring
    is a well, if you need
    if you drink, if you heal
    then im leavin
    every little part of me as a part of you

    i can't stop, i can't breathe, i can't think
    i'm in love again
    i don't need, i don't eat, i don't sleep
    i'm in love again
    i can't stop, i can't breathe, i can't think
    i'm in love again
    i don't need, i don't eat, i don't sleep
    i'm in love again
    the boy, the boy's in love
  • şuradan linkini vereyim önce : http://www.youtube.com/…ndscreen&v=rj34nsnxg6c&nr=1

    harika mı harika bi tom rosenthal şarkısı, öyle şairane bir havası var bir de yumuşacık sesi.
    klibinde de böyle animasyonlu balonlu güzel mutlu şeyler var.
  • yönetmenliğini william brent bell'in yaptığı 2016 'da gösterime girecek olan bir korku filmi...

    trailer

    imdb

    --- spoiler ---

    şerefsiz dummy

    --- spoiler ---
  • su ana kadar korku filmlerinde hic ama hic kullanilmamis korkunclu cocuk ve korkunclu oyuncak ogelerinin (yine daha once hicbir gerilim\korku filminde karsilasmadigimiz) kocaman bir gotik ev icerisinde birlestigi uber-dahiyane ve super-orijinal gerilim filmi. bunun disinda bu filmde yine turunun ilk orneklerini gorecegimiz dolabin icersinde saklanma sirasinda aniden gelen ciglik efekti, dus yaparken izlenilme hissiyati, daha once hic acilmamis cati kati gibi muthis gerilim ogeleri mevcut. buradan bu filmin yonetmenine olsun, yapimcisina olsun, yazarina olsun efendime soyleyim casting ajansina olsun kocaman bir haaaassiktir diyorum.
  • geçenlerde izlediğimiz annabelle nin erkekli versiyonu. başrolde the walking dead den tanıdığımız maggie oynuyor. bir ailenin oyuncak bebeğini bira fazla sahiplenmesi durumu var. aslında fragmanında ailenin bizim maggie'ye "bu da bizim oğlan :)" demesindem sonra maggie'nin gülmesi ve hemen sonra ciddileşmesi biraz film hakkında ipucu veriyor.

    merakla bekliyoruz.
  • cokca meaahh diyerek, arada sirada "hiiih"leyeceginiz bi gerilim filmi olmus. para verilir miymis, i-iihh. pismaniz hakim bey.
  • 2015 yapımı olanı altında buzağı aramaya gerek yok. 10 üzerinden 5 puanlık bir film olmuş bence. psycho'nun atası gibi benzetmeler yapılmış imdb'de, bence biraz fazla kaçmış. imdb'den aldığı 5.5 puanı görmezden gelip bazı okur yorumlarına kanarak izledim, zira bu tip durumlarda hep okur yorumları haklı çıktı, ama bu sefer ya ben hazır değildim, ya da film gerçekten ortalama bir filmdi. evet, bazı çekim teknikleri izletiyor, evet, çocuk oyuncu filmi gerçekten sırtlıyor başarılı bir şekilde, ama bu filmin gereksiz uzun olmasını haklı çıkarmıyor.

    --- spoiler ---

    çocuk tüm herkesi en sonunda annesini görebilsin diye mi yaptı yani? yoksa annesinden kendisini terk ettiği için intikam almak adına mı yaptı? çözebilen varsa yeşillendirsin.
    --- spoiler ---
  • film çocukken tv de izlediğim merdiven altındakileri anımsattı bana. fena değil izlenebilir bir film olmuş

    --- spoiler ---

    filmden benim anladığım ağır psikolojik sorunları olan bir çocuğun çok küçük yaşta bile ağır suç işlemesi sonrası annesi ve babası tarafından gizlenip korunmaya alınması gibi birşey. fazlası varsa yeşillendirin
    --- spoiler ---
  • atmosfer olarak film gayet germekte. hatta, filmin başlarında saçma bulduğunuz durumu film içerisinde size öyle yavaştan yediriyor ki bir anda izleyici olarak inanmaya başlıyorsunuz gördüklerinize. beklenmeyen sürprizler bakımdan oldukça başarılı buldum. kısaca zaman kaybı olmayacak bir film.

    --- spoiler ---

    resmen bebeğin annabelle tarzı bir şey olduguna oldukça inanmıştım izlerken. hatta cocuk iyi mi kötü mü diye düşünüyorsun. birkaç ipucu veriliyor aslında durumla ilgili. yemeklerin asla atılmaması, duvarlardan hasere gecmemesi için kurulan tuzaklar vs.
    belli ki braham'ı korumak için aile boyle bir yonteme basvurmus da kus ucmaz kervan gecmez yerde cocugu insan gibi tutsalarmıs bari evde. belli ki sorunlu bir arkadas ama aynı yerde yasadıktan sonra ha odasına kalmıs ha duvar arasında. sana istediği her seyi korku vererek yaptırıyor sonucta. neyse sonuc olarak ben kendi adıma boyle bir sey tahmin etmemiştim, beni şaşırttı bu sebeple de begendim.

    --- spoiler ---
  • 2016'nın beklenen korku filmiymiş.
    bence beklenene değmemiş. fragmanı, filmden çok daha korkutucu.
    ah maggie sen böyle filmlerde oynayacak kadın mıydın?

    --- ağır spoiler ---
    filmin tek korkunç yeri, esas kızın oyuncak bebeğe inanması.
    yahu bebek kapına tepsi getiriyor, bu mu senin bebeğin yaşadığına inanma sebebin. bebek kapına tepsi getiriyor yahu! gitsene o evden. hadi bebeğin yaşadığını kabul ettin, neye inanarak "o bana zarar vermez" deyip duruyorsun. iyiki kapına bir tepsi getirdi yani.
    --- ağır spoiler ---

    neyse ki james wan boş durmamış da, the conjuring 2 ve light out ile karanlık korkumuzu yeniden hatırlatan yaz günlerini biz vaad etmiş durumda. benim ümidim onlardan yana.
hesabın var mı? giriş yap