• omid djalili'nin başrolünü üstlendiği film. mahmud nasir kendi halinde müslüman bir aile babasıdır. bir gün evlatlık olduğunu üstelik gerçek ailesinin yahudi olduğunu öğrenir.

    http://www.imdb.com/title/tt1424003/
    fragmanı: http://www.youtube.com/watch?v=qqnysdkl4ag

    --- spoiler sayılır mı bilemem ama ---
    yahudi olduğumu öğreneli 2 dakika oldu ve üniformalı bir herif beni dışarıya atıyor. "this is ridiculous".
    --- spoiler ---
  • izlenmesi ve izlettirilmesi gereken guzel bir film. filmi izledikten sonra ayna karsisinda yahudi gibi nasil "oyh" denilir calismasi yapmak kacinilmaz gibi.
  • islamofobi ve anti-semitizm üzerine yerinde eleştiriler getiren harika bir komedi filmi. buna ek olarak omid djalili nin oyunculuğu önünde saygıyla eğilmek lazım... akşam akşam yarmıştır... oyh!
  • kimseye hakaret etmeden yada aşağılamadan, komik bir dille eleştiri yapan güzel bir film.
    pek de fazla dinle alakası bulunmayan bir müslüman olan mahmud nasir , oğlunun sevdiği kızı isteyebilmek icin dindar bir müslüman olmak zorundadır. tam da bu konuda kendisini geliştirmek icin uğraşırken aslında gercek ailesinin yahudi oldugunu öğrenir. ölüm döşeğindeki asıl babasını görebilmesinin tek yolu da gercek bir yahudi olmasından gecmektedir. işte asil komedi de bu noktada baslar.
  • 2010 yapımı ingiliz komedi filmidir. hem düşündürmüş hem de yarmıştır. orta yaşlı bir müslümanın aslında evlatlık olduğunu ilk ailesinin yahudi olduğunu öğrenmesini konu alır.
hesabın var mı? giriş yap