• dün ilk bölümü yayınlanan ve kadrosuyla göz dolduran 7 bölümlük showtime mini dizisi

    fox news kurucusu roger ailes'in hayatı ve kariyerini takip edeceğimiz dizinin başrollerinde russell crowe, sienna miller, naomi watts, seth macfarlane ve annabelle wallis bulunuyor

    türkiye gösterim haklarını digiturk almış gibi görünüyor
  • fox news'un kuruluşundan itibaren anlatıyor. ben henüz ilk 2 bölümünü seyrettim ama şu ana kadar gayet güzeldi. 2.bölümde de 11 eylül olayları falan vardı.

    anladığım kadarıyla üzerinde durulan konular; cumhuriyetçilerin bangır bangır propagandasının yapılması ve çok büyük siyasi hatta uluslararası olaylar da bile medyanın nasıl bir yönlendirme gücünün olduğunun gösterilmesi.

    bakalım 7.bölüme kadar neler göreceğiz. ayrıca dizi aynı adı taşıyan "best-seller"dan uyarlanmış.
  • kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi. amerika siyasetinde, amerikan halkinda medyanin ne denli carpici bir iletisim araci, ayaklandirici, nitelikli bir mekanizma oldugunun kanitidir.

    su an 5. bolum izliyorum.
  • insanların beynine nasıl işendiğini görebildiğimiz dizi. şu anda dizi olarak yayınlanma sebebi de muhtemelen zamanında fox'un kullandığı silahları "demokratların" karşı saldırı olarak kullanması. insanın canı sıkılıyor, tiksiniyor, iğreniyor.
  • halka gerçekleri değil,duymak istediklerini göstereceğiz gibi bir laf var.sanırım şu anki durumumuz tam da bu.
  • kadro çok başarılı ama russel crowe tüm projeyi neredeyse tek başına sırtlamış.

    canlandırdığı karakter açıkçası öyle çok tanıdığım bildiğim biri değil ama tüm pislikleri öyle klas ortaya dökülmüş ki lavuktan şu an gıcık kapıyorum.

    dizide abd medyası ve siyasetine ait kavramların hepsi var, tehdit şantaj, ispiyon, provokasyon, hedef saptırma vs.
  • bu sezon izlediğim en klas yapımlardan olan showtime mamülü. ilk beinconnectte gözüme çarptı sonra dizimax'te bir bölümüne rastladım ve en baştan oturup izledim.

    russel crowe'un göz doldurduğu yapım, fox news kanalının ortaya çıkış ve yükselme sürecinden günümüze kadar dönenleri, amerikanın yakın tarihindeki kilometre taşlarından olan, 2. bush seçimi, 11 eylül saldırıları, obamanın birinci ve ikinci seçim galibiyetleri gibi süreçleri arka plana, roger ailes rolüyle russel crowe'u ön plana koyarak anlatıyor.
  • 2013den beri dizi ve film kanalları dışında hiç bir kanalı televizyonda tutmayan biri olarak dönüp de bu tarz dizileri izlemek nasıl bir ikilemdir ya... bu diziyi izledikçe medyaya bir kere daha gıcık olup tüm kanalları silesim geliyor. lan zaten sildim daha ne yapayım bir de cihazı mı kırayım, üstüne mi sıçayım... paradoksa girdim resmen

    ps: çok başarılı bir yapım
  • 3 bölüm izledikten sonra roger ailes'i canlandıranın russell crowe olduğunu öğrenip şok geçirdiğim dizi.
  • şimdilik, pek kimsenin bilmediği showtime’ın güzel, küçürek dizisi*.
    dizi, gabriel sherman'ın the loudest voice in the room adlı kitabından uyarlanmış ve 5 bölümden oluşuyor.

    fox news’un başındaki roger ailes adlı paranoyak adamın, ülke siyasetine ve gündeme etkisi heyecan ve gerilimi fena artırıyor. *
    sistemse al sana sistem dizisi bir nevi.
    izlenesi, tavsiye edilesi.

    edit: bölümleri 7 yapalım.
hesabın var mı? giriş yap