• kulaklıkla son ses izlenince, insanın içine daha bir başka işleyen film.

    --- spoiler ---

    her daim boynunda bir tane jilet taşıycan hacı.

    --- spoiler ---

    (bkz: ne olur ne olmaz)
  • sean byrne tarafından yazılıp yönetilmiş olan avustralya yapımı bir filmdir. robin mcleavy'nin oyunculuk performansı ile az da olsa başarı yakalamış bir film. yoksa piyasada hem işkence sahneleri bakımından hem de konu bakımından benzeri filmler bolca mevcut.
  • o kadar festivalde neden övgü topladığını anlayamadığım, sıradan bir gerilim filmi. bolca işkence sahneleriyle ve en az o kadar da klişelerle dolu. the descent'a benzer sahneleri, talihsiz ve sorunlu ergenleri, onca işkenceye rağmen ayağa kalkan, dövüşen ana karakterleriyle, geçmez not veriyorum.
  • 60'lardan bir avustralyalı müzik grubu. nick cave and the bad seeds ve die haut, birkaç şarkılarını coverlamıştır. en son mick harvey'nin sesinde can bulan sad dark eyes ve ever lovin' man en ünlü şarkılarındandır. biraz t-rex, marc bolan, biraz the kinks, biraz david bowie gibi, biraz blues, biraz folk, altmışlardan yetmişlerden ortaya karışık bir tarzları vardır, grup dağıldıktan sonra üyeleri ayrı ayrı jazzcı olmuşlar. tatlı bir grup.
  • 2009 avustralya yapımı film.
    öncelikle ‘ ne saçma film.. ayaklarına çivi çakılıp, kafası matkapla oyulan eleman ölmek bilmiyor amaa..’ eleştrilerini yapanların, film seçimleri yanlış bence.. çokta kasmamak lazım; müzikler iyi, hareketli güzel kovalamacalar var, oyunculuklar başarılı (özellikle lola ve sapık babası ), şiddet dozu yerinde.. tüm kanlı sahnelere rağmen eğlenceli bir seyirlik işte.. tabi bunların yanında senaryo ile ilgili sorunları da yok değil filmin. yan karakterler çok gereksiz bir yer kaplıyor filmin genelinde, varlıklarının hiçbir amacı yok nerdeyse. onlarda olmasa yarım saat bile sürmeyecekmiş film.
  • "erkekler! kızları reddederken bir kez daha düşünün" ana fikirli film.

    müzikler güzel.. oyunculuklar genel anlamda başarılı.. eğlenceli gerilim film türüne göre ortalamanın üstünde.
  • yan karakterlere aşırı derecede değer verilmemiş , kızın tek olayı somurtması sebebini de evine gelip ağlayınca anlıyoruz.
  • bana göre (bu kendi görüşüm) rezalet ve acayip derecede sıkıcı bir film..
  • şu filme bırakın iyi yorumu, kötü yorum yapmayan bile insanlık suçu işlemiştir.

    film baştan sona çöp. ne korku ne gerilim. 3 çocuk bir araya gelse daha güzel bir kurgu yapar. buradan yorumumu okuyup henüz izlememiş kimseler izlemeyin. yorumumu okuyup izleyenler sonradan şukularlar beni zaten. filmi bilenler, izleyenler ise çoktan şukulamıştır zaten.
hesabın var mı? giriş yap