• kadrosunda dominic monaghan, rick gomez, agnes bruckner ve jordan belfi gibi oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı suç-gizem-gerilim türündeki film. düşük bütçeyle gayet iyi kotarılmış bana kalırsa. iyi bir film yapmak için illa çok yüksek bütçelere gerek olmadığını kanıtlar nitelikte. baştan sona sürükleyici; senaryosu, oyunculukları ve diyalogları gayet iyi. sonu da beni şaşırtmadı desem yalan olur, sürprizi oldukça hoşuma gitti. böyle küçük ama sağlam filmleri takdir ediyorum cidden.
  • 2012 yapımı bir gerilim filmi. beğendiğim bir film.

    imdb 6.1 demiş ve bence de doğrudur, hakkı budur. yer yer sıkıcılaşsa bile ilgiyi ayakta tutup kendini sonuna kadar izletebilen iddiasız bir film. yoklukta gideri olabilir, bence bi şans vermeye değer.

    --- spoiler ---
    rehin alınan gizemli bir yolcu kendisini kaçıranları kendisinin peşine düştükleri efsanevi dolandırıcı olmadığına ikna etmek zorundadır. gerçekten yanlış adamı mı kaçırmışlardır, yoksa adam onları kandırmaya mı çalışıyordur? akıl oyunları ve kaçış girişimleri kimin kimi kandırdığını belirleyecektir.
    --- spoiler ---

    imdb: http://www.imdb.com/title/tt1937388/
    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2bjhnl2tp38
    afiş: http://www.movieposterdb.com/poster/66619175

    not: spoiler ibaresi içindeki metin divxplanet.com dan alınmıştır.
  • sonu tahin edilebilir biraz gerilim biraz gizem karışımı süresi yerinde az biraz daha sürprizli finali olaymış seyirlik bir film olurmuş ama yine de gideri var...
hesabın var mı? giriş yap