• bugün netflix içeriğinde gördüğüm fantezi - ortaçağ temalı dizi.

    trailer'a buradan ulaşabilirsiniz.

    henüz izlemedim ama trailer'da yapılan büyülerin serçe parmakla yapılması kahkaha attırmadı değil. *
  • komik mi olsak ciddi mi olsak kara verememişlerin fantastik süper kahramanlı dizisi.

    yeni zelandaya kadar gidip bunu mu buldunuz bula bula?
  • her on saniyede bir etrafına şaşkın şaşkın bakan birinin maymun kralı oynadığı basit dizi. lan o kameraya kostüme falan yazık. esinlenildiği hikaye için :
    (bkz: journey to the west)
    bence maymun kral karakterinden esinlenilip de yapılan en iyi iş akira toriyama'ya ait olan dragon ball serisidir.
  • ya netflix stajyerleri tarafından ya da trollüğüne çekildiğini düşündüğüm yeni bir çok dandik, fantastik netflix dizisi. cidden fon mu ayıramadınız yoksa esprisine mi çektiniz bu diziyi söyleyin biz de bilelim. zira hikaye, kurgu ve özellikle hikayenin temelleri alt yapısı bakımından çok fazla eksik barındırmakta. dizideki ana olayın ise başlangıçta 500 yıllık bir dönemi kapsayan çok büyük bir mevzu olduğu sanılsa da son bölümlerde o da tırt çıkarak seviyeyi iyice yerlere düşürmüştür.

    bunun dışında, yahu gözünüzü seveyim kardeşim, canım netflix, sen stranger things'i riverdale'i la casa de papel'i.. efendime söyleyeyim black miror'u çektikten sonra böyle bir dizi çekmeye utanmadın mı onlar nasıl efektler nasıl animasyonlar öyle? lisede kendisine kısa film çekme ödevi verilmiş öğrenciler gibi iş çıkarmışsınız.. velhasıl kelam efendim tüm bu saydıklarıma, sövdüklerime rağmen ben bu diziyi yanlışla izledim hem de tamamını. bırakamadım da ama siz izlemeyin.
  • çok acayip bir şekilde kendisini izletmeyi başaran saçmalık. saçmalık diyorum çünkü 1-2 bölüm izlerseniz neden öyle dediğimi anlarsınız. buna rağmen bir bölüm bittiğinde diğerine geçiyorsunuz istem dışı. tam böyle beyninizi bekleme moduna alıp izlemelik, çerezlik bir dizi. hatta çerezlik tabiri bile bu dizi için ciddi kalır, o derece. swh. bölümleri 20 dakikalık zaten.

    düşük bütçeli stüdyo yapımı olmasına rağmen, efektleri yeni çekilen mortal kombat'tan iyi. maymun kral'ı oynayan eleman mortal kombat'taki kung lao'ya benziyordu da, oradan çağrıştı.
  • vallahi hikayesi bir yere bağlanmıyor ama sarıyor. dev gibi dizileri (got, lcdp, breaking bad...) yarım bırakan ben bu diziyi bitirdim.

    başroldeki maymun kral isimli dövüşçü de gayet sempatik bir karakter.
hesabın var mı? giriş yap