• güzel başlayan, çok güzel olabilecekken özellikle finaliyle üzen film. zoe saldana da hareketleriyle avatar hazırlıklarına sanki bu filmde başlamış...
  • 2009 yapımı dandik bir "korku" filmi. teyzesinden miras kalan eve yerleşen avukat bir arkadaşın sözde "perili" evde başına gelenler konu edilmiş.

    imdb: http://www.imdb.com/title/tt0493451/
    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=eaaekjcdrp8
    afiş: http://www.movieposterdb.com/poster/049f080d

    filmi çeken arkadaşın (bkz: tennyson bardwell) filmografisine bakılınca sadece 2004 yapımı dorian blues ve bir de pre-production aşamasında görünen dancehall diye bir film var.

    bu sayılanları bilemem edemem ama eğer bir daha korku filmi çekmek isterse ona bir çift sözüm var: "çekme ananı bacını sikeyim çekme". o karıyın amına koyim çekme".

    tamamıyla vakit kaybı, zarar ziyan bir film. bu filmi imdb de oylayan ve 5.7 gibi görece idare eder bir oy'a layık gören 2.460 kişinin de beyninin damarını sikeyim afedersiniz.
  • yasiniz otuza yaklasiyor yada geciyorsa, top filmlerinizi izlemisseniz ve artik film bulmakda baya bir zorlaniyorsaniz, ozlediginiz hicbir film sizi sasirtmiyorsa artik, yahu bir film olsada soyle koyalim donsun, biraz zaman gecirtsin yeter oyle fazla bir beklentim yok diyorsaniz, ozaman bu filmi izleyebilirsiniz.

    bakin tekrar soyluyorum cok kotu bir film degil, oyle sikici bir filmde de degil, gayet surukleyici bir film ama, bir ozelligi yok yani degisik bir film demeyeceksiniz.

    herzamanki yorumlama seklime donersek.
    1. kriter: karakter sempatikligi; ortanin ustu, yani oyunculuklar yavan oldugu icin peder haricinde hicbir karakteri sevimli bulamayacaksiniz, ama itici de bulacaginizi sanmiyorum.
    2.kriter:surukleyicilik. evet bu filmi izlerken oyle mutfaga gideyim, durdurmadan, falan demeyceksiniz. surukleyici bir filmdi, sikilmadan izledim.
    3.kriter: sasirtmaca: kesinlikle sasirtmiyor, yani filmi izlerken aklinizda bir kac tane alternatif son olusuyor, ve mutlaka onlardan biri cikiyor.
hesabın var mı? giriş yap