• faşist isteğidir. etrafında hiç bir şeyin yesermesine izin vermek istemeyen, siyasal iklimi arkasına alıp kraldan çok kralcılık yapan lumpen arzusudur. vandalligi ohal kapsamında khk ile, birilerini göreve cagirarak legalize etme çabasıdır.
  • mühendisler odası adı altında mühendislerden para toplayıp karşılığında hiçbir şey yapmayan odadır. bu nedenle sonuna kadar desteklediğim durumdur.
    alt kuruluşları olan elektrik mühendisleri odasının kapısından 2 defa girmişliğim olmasına (üyelik ve üyelik iptali işlemleri), kendileriyle ilgili bir eğitim almamış ve herhangi bir işlem yapmamış olmamama rağmen 1000 liramı hiç etmişlerdir.
    içi reklam dolu gereksiz bir dergi yollarlar. aidatlara rağmen üyelerine verecekleri eğitimden ayrıca para alırlar (hükümetin vergilerimizle yol,tünel,köprü yapmayıp yap işlet devret modeliyle bizi daha çok düdüklemesi yönteminin aynısı).
    ayrıca üyeliğim döneminde elektrik mühendisleri odası şubesinden haftada birkaç defa hükümet karşıtı miting mesajları göndermekteydiler (diğer mühendis odaları da farklı değil). ya arkadaşım boşverin siz siyaseti, bizi geliştirmek için etkinlikler düzenlesenize. teknik konularda fikirlerinize saygılıyız ama ben siyasetle değil, bilimle uğraşan bir oda istiyorum.
  • mimarlar odası yerel yönetim kademesinde olan bir kişi olarak eleştirmem gerekirse,
    en son yaptığımız geçen seneki kurul toplantısında mevcutta o kadar çok sorunumuz olmasına rağmen gündem başlıkları- itirazlarımıza rağmen- öncelikle siyasetti ne yazıkki .odada üst kademede olan arkadaşlarımızın çoğunun tuzu kuru olduğu için piyasadaki arkadaşlarımızın sorunlarını pek umursamıyorlar.söz bize geldiğinde mevcut durumu özetlediğimizde(oda-üye ilişkisinin bozuk olması,mim oda denetimi,harcamalar,piyasadaki ücretler vs.) bir yuhalanmadığımız kaldı.sonrasında bölge seçimlerimiz oldu mevcut yönetimi değiştirelim istedik yeni kan olur oda toparlanmaya başlar diye.ne yazıkki piyasadaki şikayet eden arkadaşların çoğu oy kullanmaya gelmedi.ve sonuçta yine aynı insanlar seçildi.
    .mevcut yönetimi eleştirmenin yerinin oda değil siyasi partiler olduğunu onlara öğretemedik.öğretebileceğimizi de zannetmiyorum.şikayet eden arkadaşların odaya niye sahip çıkmadığına ,biz onlara küstük deyip kestirip atmasına da anlam veremiyorum.içerden bir kişi olarak açıkçası benim de odadan pek umudum kalmadı artık ...fakat oda kapanırsa işlerin daha da kötüye gideceğini , iyice dağılacağımızı çok iyi biliyorum.
hesabın var mı? giriş yap