• aşkullah ile güzel bir çıkış yakalayan şair, yazar. ikinci kitabı aşkpare ve üçüncü kitabı yare'de hem kalemini hem de popülaritesini kuvvetlendirmiş eskinin genç, yeninin dinamik ve başarılı yazarı. eserlerinde kadim edebiyat kokusu rahatlıkla hissediliyor ve bu da zihinde güzel bir tat bırakıyor.
  • twitter da takip ettiğim güzel insan! linkte atmış sözlüğe kendisi hakkındaki başlığı görmüş demek :))) geç kalınmış bi baslik olmuş...
  • "hayatınıza giren insanlar tesadüf değil imtihandır" demiş.
    iyi demişin abi; tesadüfe inanmam allah hicbirseyi tesadüf denen olaya bırakmaz! etrafta tesadufen yaradılmış herhangi birşey görmüyorum aksine muhteşem bir nizam var göklerde ve yerlerde! peki şimdi yeniden soruyorum bir imtihan ya da kader tesadüfe denk gelir mi? gelmez abi bence de gelmez!
  • yakın zamanda kitabının yayınlanacağı müjdesini vermiş üstad
  • "öğretmedi hiçbir veli çocuğuna.. sabah kalktığında düşlerini fırçalamayı.."

    yeni nesil sanal insanın bir reputation eğrisi var. forum kültürüyle başladı bu. bugünlerdeki zemini ise twitter ve facebook. kabaca, nitelikli paylaşımlar yapma ve çok beğeni alma şeklinde başlayan ritüel, zamanla vasat paylaşımlar yaptığı halde çok beğeni almaya devam etme beklentisini doğuruyor.

    "sabah kalktığında düşlerini fırçalamak", pekala "dişlerini kurcalamak" da olabilirdi, hatta "düşlerini kurcalamak" bile... hatta bu işin suyu çıkarılabilir, aforizmamız şöyle bir şeye dönüştürülebilirdi: "öğretmedi hiçbir deli gocuğuna.. sabah kalktığında fişlerini kurcalamayı.."
  • kendisinden, az önce anlamsız bulduğum bir sözü için sözlükte açılan başlık vesilesiyle haberdar oldum ve kimdir/nedir diye bir bakma gereği duydum. ortaya saçtığı şeylere birkaç örnek vermek isterim:

    ölüler ağlamaz!
    sevdikleri ağlar..
    --
    başına bir bela geldiğinde isyan etme!
    bela da gelse, bir başım var diye hamd et!

    (mevlana'ya ait olduğu söylenen "rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme; derdine dönüp benim büyük bir rabbim var de." sözünden esinlenilmiş gibi geldi bana)
    --
    yudum yudum içtim zehri..
    yudum yudum da öyle içtim ben zehri..
    --
    kusura bakar gibi bakma!
    --

    kırıcı olmak istemiyorum ama bu ne yav?
  • çok güzel ve derinlikli, damardan giren sözleri var. bunlardan bazıları facebook'ta yanlış bir şekilde mevlana vs. adıyla paylaşılıyor. içlerinde en ünlü ve damardan, çoğu kişiye çok güçlü duygular hisssettirebilecek bir sözü de bu. bu söz mevlana'ya ait değil ama oldukça güçlü bir kalemden çıktığı, okunduğunda anlaşılabiliyor:

    bir sevdaya düşeceksin.
    o sevda kuyu olacak sana,
    sen kuyuda yusuf olacaksın..
    sabredeceksin,
    sonra sevdaya sultan olacaksın.
  • aşkullah isimli ilk kitabı bugün itibariyle d&r'da satışa çıkmış olan yazar.
  • intihar edeni vazgeçirdiği kanıtlanmış kitabın yazarı. kesin yani. geçen gün intihar ediyordum, kitabı okudum. ulan bunu yazan adam dedim. ne ulvi ne muhabbetli insandır dedim. anestezi gibi kitaplar yazar. kesinlikle okunması ve sosyal medya rekorları kırdırmak için sürekli yazılması gerekmekte.
  • sözlükte sinestezi diye nick almış kalkıp kendi kendinin reklamını yapıyor. yazık, allah akıl fikir versin
hesabın var mı? giriş yap