• ulan gün geçmiyor ki bu öküzle karşılaşmayayım. biniyorum minibüse, metrobüse, metroya, otobüse; önümde, arkamda, yanımdakilerden en az biri son ses müzik dinliyor.

    ulan orospu çocuğu kulaklık denen zımbırtıyı amaçları için kullansana. neden icat edilmiş bu? sen müzik dinlerken etraftakileri rahatsız etme diye. ama bu götveren açıyor son sesi. bi de bu elemanlar ekseriyetle "kopkop" tarzı şarkılar dinleyen tipler. adam açıyor tiestoyu sabahın 7'sinde, bangır bangır kulak sikiyor. ulan o saatte o müziği kaldıracak bir beyin nasıl olabilir.

    çok sinirliyim sözlük.
  • fakirleri rahatsız eder.

    ulan toplu taşıma kullanıyorsun, utanmadan bir de seninle aynı seviyedekilere kızıyorsun.

    sus otur yerine nereye gidiyorsan git.
  • okuzdur.

    arkadasin bir sucu yok aslinda kulaklik ureticileri disariya ses vermeyen kulaklik fiyatlarini az indirseler boyle arsiz bela dinleyen adamlar da faydalansa!

    aha yanimda biri bangir bangir inletiyor kic kadar kulakligi mecburuz efendim yolculugu ebru gundesle yapmaya ahh ah!
  • daha 5 dakika önce kabataş tramvay hattında pataklamak istememe rağmen rica edip müziğini kapattırdığım öküz. kulaklıktan ses çıkacak kadar ses açanları geçtim kulaklıksız müziği açıp dinlemek ne kodumun ökuzü.
  • anlamsız bir cızırtıdır. kimi zaman ofiste, kimi zaman bir kütüphanede, kimi zaman bir otobüs yolculuğunda merhaba yine ben der size.

    yapma be arkadaşım şunu.hayır açıktan dinlesen o kadar can yakmayacak belki o azer bülbül. zannetmeyin bu tip insanlar sadece güzel ülkemde. please keep your personal stereo, personal diye otobüs içi ilanla uyaran ülkeler var vatandaşlarını.

    uyarılmak istemiyorsanız, mümkünse müziği açtıktan sonra kulaklığını kulağından çıkar bi bak önce.sesi uygun dozda mı.değilse bi tık kısıver güzel kardeşim. e bi zahmet.

    hem sana da yazık değil mi, durduk yere küfür yiyon.
  • yenı akıllı telefon alan tıplerdır bunlar son 2-3 senedır.
    daha oncesınde yenı mp3 player almıs tıpler yapardı bunu. ı pad falan ne.ıse ıste hep.gosterıs merakının.dısa vurumu.
  • saygısızdır. ama yine de tek derdimiz bu olsa. bağırarak yanındakiyle, telefonla konuşanlar... şımarık tipler. birçoğuna laf anlatamazsınız zaten en iyisi sabır katsayısını arttırmak.
  • hele bir de demet akalın, serdar ortaç tarzı leş müzikler dinleyip kafasını da ritmle sallıyorsa hareket halinde ki otobüsten atılması caiz olan insan evladıdır.
  • beni 15-16 yıl öncesine götüren öküzdür kendileri.

    lise yılları, bir değişik insanlarız bi bu ülkede.
    saçlarımızı uzatmak sitiyoruz uzatamıyoruz çünkü liseliyiz.
    ama içimizde hep bir isyan var, bitmek tükenmek bilmeyen...

    şimdiki liseliler bilmez, walkmanlar var o zaman en babası da şu. götünü satsan alamazsın minvalinde bir teknoloji o zamanlar bizim için, hoş daha eskileri vardı ama işte bunlar son modeldi ve en zenginlerde bulunurdu.

    birbirimizden deli gibi kaset alışverişi yapardık. sevdiğimiz parçaları birbirnden çeker kendi çapımızda best of yapardık..
    metallica'dan girer, slipknot'dan çıkar, prodigy'den girer, cradle of filth'den, slayer'dan çıkardık.
    çöplük gibi kulak vardı anlayacağınız..

    ve bir de ezeli ve ebedi düşmanımız reha muhtar.
    şimdiki liseliler bilmez ne çektiz biz o adamın elinden oy amınom oyyy.
    gün geçmiyor ki; memlekette bir satanist grup peydah olmasın.
    gün geçmiyor ki; satanist avcısı reha muhtar'ın ıslak dudakları ekranda boy göstermesin.

    işte dostlar, tam da o dönemler bizim gibi öküzler için kabus gibiydi.
    otobüste yüksek sesle müzik dinlemek göt isterdi, 6 okka taşak isterdi.
    zaten siyah giyindiğin için polis tarafından, "ver ulan kimliğini anan baban yok mu lan senin, gavur musun lan amına koduum" gibi muamelelere maruz kaldığımız yetmezmiş gibi.

    otobüste yüksek sesle müzik dinlemek extrem bir maceraydı bizim için.
    yanlışlıkla otobüste metallica'dan one dinlerken solo kısmının sesi yüksek olsun, hadi götün yiyosa olsun.
    katli vaciptir diyerek, sike sike öldürürlerdi adamı.

    o yüzden dostlar, nerede toplu taşımada yüksek sesli müzik dinleyen öküz görsem, aklıma, reha muhtar'ın ıslak dudaklarıgelir, ondan kelli hiç müdahale etmem, hiç ses etmem, hele liseliyse, gıkımı çıkarmam, gençliğini yaşasın der geçerim, toplu taşımada yüksek sesli müzik dinleyen öküze.
  • kendi familyasından insanları burda da görebildiğimiz yaratık.

    şimdi ben ne diyorum? müzik dinle tabii ki ama başkalarını rahatsız etme. sen dolmuştaki tayyip sesini duymamak için son sen müzik dinliyorsan tayyip'i dinletenden ne farkın kalıyor?

    özgürlük başkasının özgürlük sınırlarına kadar değil midir? sen son ses müzik dinleyerek benim müzik dinlememe özgürlüğümü kısıtlamış olmuyor musun?

    taşıta binip haykıran, böğüren, kahkahalar atan, şarkılar söyleyen, sarhoş naraları atan insanlardan da rahatsız oluyorum.

    toplum olabilmenin birinci şartı karşılıklı saygıdır.

    bu arada ben de kimseyi dövmedim bu olaydan dolayı. efendi gibi rica ettim.

    bir de bu ricaya rağmen "anca duyuyorum" cevabı almak var. (ben aldım ordan biliyorum) düşün ses o kadar yüksek ki bilmediğim şarkının sözlerini bile anlayabiliyorum. ama bu okumuş öküz(ki olay serviste yaşandı) kendisinin duymadığını, anlayamadığını söyledi.
hesabın var mı? giriş yap