• topuk derisi kuruyunca meydana gelen sorunsal.
    çozumu, birkaç hafta boyunca ayagi sicak suda bir sure tutuktan sonra topuk torpusu ile torpulemek, sabah ve aksam banyolarindan sonra nemlendirici surmek
  • (bkz: lapitak) , (bkz: kerasal)
  • ayak fetişisti arkadaşlar tarafından pek tasvip edilmeyen durum. kerasal, ürederm veya dr. scholl's kremlerinden önce, eğer ayak artık bir çeşit odun halini aldıysa, cilt doktorunun yazdığı yapma bir ilaç sayesinde ayak butun sertleşmiş derilerden, tas gibi olmuş nasırlardan kurtarılır. daha sonra bir kaç hafta boyunca sabah ürederm, akşam kerasal sürülür. tedavi bitince ise, eski hale dönmemek için bu krem merasimi haftada 1-2 kez tekrarlanır.
  • acik ayakkabi veya terlik giymeyi seven insanlarin korkulu ruyasi. peki bu igrenc olusumdan kurtulmak icin evdeki malzemelerle -itiraf ediyorum dusundugunuz programa maruz kaldim- neler yapabiliriz? banyodan sonra topuklarimizi torpuluyor ve ayaklarimiz pespembe bebek ayagi kivamina gelinceye dek tekrarlamak suretiyle gece yatmadan ayaklariniza gliserin&vazelin karisimini surup corap giyiyoruz.

    edit medit: evdeki malzeme demisiz ama kac kisinin evinde gliserin vardir ki?
  • aklima gecenlerde gordugum sosyetik kizi getiren durum.
    sen o pahali, tasarim elbiseyi giy, kimbilir hangi unlu modacinin ayakkabisinin uzerine bin, kolunda janti sevgilin, yolun ortasinda cocuga tirmanip tirmanip opus. buraya kadar cok havalisin da ah be kizim o topuklarin neydi oyle. camasir makinesi olmayan bi gecekonduda hergun camasir mi cigniyosun ayaginla. o pahali ayakkabinin icinde berbat catlak topuklar. butun havan batti bitti yokoldu.
  • en iyi ilacı (bkz: kantaron yağı)
  • evde terliksiz gezme sonucu oluşan durum.

    doktorun verdiği üresal forte ve madecassol kremleri sorunun çözümüne çare...

    edit: çorap yerine şu medikal ürünler kullanılabilir.
    https://www.hepsiburada.com/…y?magaza=burada sağlık

    https://www.hepsiburada.com/…ez1t9gi2roc7kmqavd_bwe
  • kalınlaşan ayak derisinin nemsiz ve yağsız kalmasından meydana gelir

    vazelin, balmumu ve borik asit karışımı epey başarılı bence.

    üresal, ürederm gibi nemlendirici ile fito, madecassol, hametan gibi onarıcı kremlerin kombinasyonu iyi.

    son olarak santefix propolis krem bence oldukça başarılı
  • kadınlar için çok önemli bir sorundur. pamuk gibi ayağı olmayan kadın bizden değildir zira. karışımsız uğraşsız tek bir kremle halledeceksiniz bu işi. kremin adı thiocilline . abdi ibrahim ürünü. öpün elimi hayatınızı kurtardım, erkekler nefret eder çünkü bakımsız ayaktan. ehe :)

    edit: nasıl kullanalım diye soranlar oluyor. çorapla uyuyabiliyorsanız gece yatmadan önce topuklarınıza sürüp çorabınızla uyuyun. ama ben gün içinde de kullanmıştım kışın. topuk sorununuzun derinliğine göre iyileşme süresi değişir. sabırlı olun. zaten ilk günden farkı göreceksiniz. topuklar pamuk gibi olsa bile arada kullanmayı ihmal etmeyin. topuk törpünüzle de ölü derilerinizden ara ara kurtulup bu süreci hızlandırın. sevgiler :)
  • tahammülü olmayan bir görüntüdür. bakımı bu kadar kolay olan bir şeyken, insana "neden ve nasıl?" sorusunu sordurur. tek yapacağınız yumuşatıcı bir krem kullanmak ve yeterince temiz olmaktır. hele de çatlayacak hale gelene kadar önlemi niye alınmaz?
hesabın var mı? giriş yap