• gazetelere verdikleri mükemmel bayram afişiyle dikkatleri çeken oyuncakçı.

    http://img167.imageshack.us/…67/108/pict0005ia2.jpg

    web sitesi de şuymuş; http://www.toyzzshop.com/
  • içerisinde fotoğraf çekmek yasakmış. ben önce şaka yaptılar sanmıştım ama şaka değilmiş; gerçekten yasakmış. nedenini sordum ama açıklamadılar çünkü çalışanlar da bilmiyorlar nedenini.
  • die-cast arabaları sevenlerin mutlaka uğraması gerekn oyuncakçıdır. çünkü çeşidi boldur ve ucuzdur.
  • alınmaya değer oyuncak sayısı az ve pahalıdır.
  • eski adı toys r us olan mahalle bakkalının toyiki olarak isim değiştirmesi ve hızla düşüşe geçmesiyle birlikte, bir diğer oyuncak süpermarketi olan maxi toys'tan daha hızlı yayılıp büyüyen ve geleceği parlak çocuk süpermarketi.
  • fragmanlarından gördüğümüz kadarıyla yılmaz erdoğan'ın yeni filmi neşeli hayat'a da sponsor olmuşlardır.. film 27 kasım'da vizyona gireceğinden yılbaşında alışveriş konusunda yaşanacak büyük yoğunluktan önce çok güzel reklam olacak kendilerine.
  • burası hakkında yazacaklarımı çekinmeden, filtrelemeden yazarsam sözlük kapanır, o derecede çalışanlarına kötü davranan bir yerdir burası.

    şube ismi vermeyeceğim fakat bildğim bir şubesindeki yöneticileri cinsiyet ayrımcılığının kralını yaparlar. çalışanların telefonla konuşması yasaktır, ama sadece kadınlara yasaktır bu. erkek çalışanlar rahat rahat yöneticilerinin yanında telefonla konuşabilirler, kadınlar acil bir durum olsa dahi konuştuğunda ceza olarak nur topu gibi 1 günlük shift alırlar. erkek çalışanların kadın çalışanlar üzerindeki mobbing etkisini saymadım bile dikkat ederseniz. part time adı altında bir müthiş bir sömürü düzeni kurmuşlardır.

    he bir de bütün bunlar 6 aydan fazla bir süre dayanmışsınız ve sonunda kendi mesleğinize uygun bir iş bulmuşsunuzdur. ben çıkıyorum dediğinizde, sözleşme gereği o ayki çalıştığınız maaş yerine koca bir nah verirler. evet hayırlı olsun, 30 gün boyunca toyz shop'a amme hizmeti yaptınız. en sonunda alın bütün pislikleriniz sizin olsun diyip o paraya da lanet edilir ve buradan yakayı kurtarmanın verdiği mutlulukla evinize dönersiniz.
  • istinye park ve cevahir mağazalarında toplam 2 elin parmaklarını geçemeyecek kadar star wars ürünlerinin olduğu oyuncakçı. joker ve elit oyuncak daha doğru tercih olacaktır.
  • mağazalarını bilmem de 4/4 lük iş yapan bir müşteri hizmetleri birimi vardır ki her türlü yardımı göstermek konusunda karşılaştığım en iyi ekiplerden biridir.
  • model motorsiklet satışını durdurarak beni üzmüş olan firma. sanıyorum ki sadece ben topluyordum tüm çeşitleri.
hesabın var mı? giriş yap