• mcgrady sakin, vince reyiz vahşidir. biri klas diğeri yırtıcı da diyebiliriz.
  • teyze çocuklarıdır.

    edit: kaan kuralın verdiği bilgiye göre teyze çocukları olarak biliyordum fakat habes papazdaha uzaktan kuzen olduklarını belirtti yanlışımı düzeltti.
  • ne yazık ki ikisinin de yüzüğü yoktur.

    tracy mcgrady'nin iki sayı krallığı vardır, vince carter'ın yoktur. vince carter'ın, tracy mcgrady'nin de katıldığı ama kazanamadığı, smaç yarışması şampiyonluğu vardır.
  • iki kuzenin karşılaştırılmasıdır.en iyi dönemlerini kıyaslarsak bence tracy mcgrady galip gelir ancak tracy mcgrady lost gibi sonradan çok bozmuştur.
  • bir zamanlar kobe bryant'ın en baba rakiplerinden ikisi. diğeri de iverson'dır.
  • vince carter'ın göze vermiş olduğu zevki t-mac vermez kesinlikle. yalnız t-mac'in de nasıl bir marka değeri olduğunu göz ardı etmek ona haksızlık olur. ben ikisinin karşılaştırılmasından ziyade smaç yarışmasında birbirlerine yapmış oldukları asistleri izleyerek keyif alıyorum.
  • her ne kadar vince carter'ın yüreğimizde apayrı bir yeri olsa da, "t-macciyiz ezelden." diyerek galibini ilan etmek istediğim kapışma.
  • - t-mac'in oyun zekası daha iyidir.
    - carter'da iyi bir oyun zekasına sahip olsa da daha çok atletikliğiyle öne çıkar.
    - t-mac çok yönlü bir oyuncudur. iki numara oynar, üç oynar yeri gelir bir numarada da oynar.
    - carter zaman zaman paslarıyla uzunları iyi beslese de genel olarak skorer bir kısa forvettir.
    - t-mac kriz zamanlarını daha iyi yönetir, takımı tek başına sırtlama özelliği çok kuvvetlidir.
    - carter kriz zamanlarında çok iyi değildir. maç içinde çok yüzdeli şut soksa da son saniyelerde kariyerine bakınca çok başarılı olmadığı görülebilir.
    - şutları birbirine çok yakındır, ikisi de iyi şutördür.
    - t-mac istatistiklerde kariyeri boyunca hep carter'dan üstün bir performans sergilemiştir.

    genel olarak bir değerlendirme yaptığımızda koç olsam takımıma tabii ki tracy mcgrady'yi alırım. ama vince carter'ın o patlayıcı gücü ve akıl almaz atletikliği nba'de her takımın ihtiyacı olan bir özelliktir.

    son olarak; canlandırdınız yine anılarımı ibneler.
  • vince carterin oyun zekasina hangi gozleme dayanarak cokta iyi degil denmis merak ettim. son saniye basketleri demisken bi phili-toronto serisi izleyen siradan nba izleyicisi olupta, herseyi biliyorum kafasi birbiriyle butunlesince vince carterda kotu end gamer oluyo galiba. carteri bir sakatlik birde takimindaki kaliteli uzun eksigi bitirmistir toronto doneminde, gonul isterdi ki hem hep toronto ile devam etsin, hemde torontonun iz birakan efsanesi olsun birde sakatlanmasin, kim bilir daha neler neler gorurduk
hesabın var mı? giriş yap