• "kardeş, bak yanıbaşında ırak ve suriye birer el bombası. iran ise canlı bomba. az aşağısına girmiyorum bile. öbür tarafta ermenistan ve gürcistan üzerinden bir gece ansızın gelmesine şaşırmayacağımız rusya. diğer tarafta elimizde kalan 2-3 ege adası. hepsinden öte, içeride sizin temsiliyetini çok sevdiğiniz bir grup hain. silahlanmamak elde mi?" diye cevap verilmesi gereken soru cümlesi.

    ha evet, diğer alanlara yatırımları kısmamak ise en akılcı yol.
  • birisi bu kadına, dünyanın en sorunlu coğrafyasında yani orta doğuda yaşadığımızı hatırlatsın. orta doğuda kartlar sürekli karılıyor. kimse güçlü bir devlet istemiyor. orta doğunun tek hakimi israil'in olması için çaba sarfediliyor. dönemsel olarak bazı devletlerle iyi ilişkiler kursak da düşmemizi bekleyen bir sürü çakal var.

    iktidarın en beğendiğim icraatı savunma sanayine gerçekten destek vermesidir.keşke bu destekleri katma değeri yüksek ilaç, yazılım, elektronik arge gibi alanlara da verselerdi. şu anda hem eleman yetişmiş hemde ürünler ortaya çıkmaya başlamış olurdu.

    ayrıca (bkz: türkün türkten başka dostu yoktur)

    türk= türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan herkes anlamında kullanılmıştır.
  • hdp'li bir terörist tarafından söylenmiş serzeniştir. mahalle maçında "sizin taraf çok güçlü oldu yea" diye ağlayan çocuk gibi aynı.
  • daha önceki entrylerde iyi niyetli yazarlar mantıklı bir şekilde anlatmaya çalışmış. oysa akla gelen şu olmalı: eh yani pkk'nın uzantısı, "tsk'yı güçlendirin" mi diyecekti?

    edit: imla
  • bunu pkk'ya, pyd'ye silah veren abd'ye de desene. bunun aynı partideki vekil arkadaşları da bireysel silahlanmaya hayır diyordu...
  • kendileri de sorunlu coğrafyanın sorunluları ve sorumlularından olduğu içindir. hiç konuşmaya dikkate almaya değer değildir.
  • pkk da mesela kavun karpuz işine girebilir silahları bırakıp. tamam mı bacım?

    dünyadaki diğer devletler silah yerine çiçek üretmeye başlamadığı sürece olamayacak olandır.
hesabın var mı? giriş yap