• (bkz: türk kızlarının kaşlı erkeklerden hoşlanmaması)

    serbest çağrışım (ara: kaşlı gözlü)

    zamanın ötesinden gelen edit: hoşlanıyorlarmış meğersem. :)
  • türk kası kavramından ileri geldiğini sandığım durumdur.
  • yıllar sonra gelen edit: bu başlığın ilk entry'si bir zamanlar sözlüğün sevilen ve tahammül edilen trollerinden birisi tarafından yazılmıştı. türk kızlarının nasıl erkekten ve kastan anlamadığına dair bir iki zırvalamıştı hatırladığım kadarıyla. eğlenceli bir entry'ydi. bu entry'imde ona istinaden yazılmıştır. sonuç olarak türk kızları kaslı erkek sever ve de anlar. entry bir yandan o dönemin sıkıntılarından biri olarak düzenli egzersiz ve sporun hayata pek dahil edilememesi olduğu için normal kaslı insanın pek olmadığına dair eleştirel bir bakış açısı sunmaya çalışıyordu.

    halis mulis bir türk kızı olarak bu iddiayı yalanlayabilirim ki; özellikle 1 numaralı olan tipler gerçekten makbüldür. sever türk kızı da kaslı erkeği sadece öyle türk erkeği bulmak zor.
  • külliyen yalandır. türk kızları hanımefendi olacam diye kıçını yırtarken o gördüğü kaslı erkeğin pazularını morartana kadar yalamayı, o güçlü kollarıyla kaburgalarını kırdırma fantezilerini hiç ama hiç dile getirmezler. mesela bizim okulda bi herif var embesil suratlı resmen. böyle spastik gibi, gözlüklü falan. ama adam vücut yapmış ve tam kıvamında. o kadar güzel bi fiziği var ki okuldaki her 10 kızdan 4 ü aşık neredeyse. ama kızların hepsi "off ne güzel göğüsleri var kocaman kolları var" demiyor da o embesil suratlı herife "ayy çok yakışıklıııı" diyorlar. işte ben bunu anlamıyorum. arkadaşım o adamın fiziği senin ağzını sulandırıyor bunu herkes biliyor. hanımefendi olacam diye de çok yakışıklı deme. herkes senin o herifi yatağa atmak istediğini biliyor.
  • eldeki ile yetinmenin, hoşlanmıyor olarak algılanmasına dayalı asparagastır.
  • malum şartlarda yurdumda bir numaralı insanlardan pek bulunmaması sebebiyle türk kızlarının geçirdiği bir adaptasyon .
  • her gün "o son pideyi yemeyecektim ulan"'dan sonra kendimi avutmak için idda ettiğim durum.
  • (bkz: sözlükte dişi tespiti)

    dişileri tahrik eden ise şu olmuş: hadi kızlar şimdi söz sizde

    (bkz: kabak gibi sırıtmak)
  • "aman sevgilimi benden başka beğenen olmasın" diye yapılan içgüdüsel savunmadır.
hesabın var mı? giriş yap