• sanırım avea'nın yerine sunulan yeni türk telekom markası.

    biraz fazla uzun gibi sanki. tt-mobil falan olamıyor muydu acaba? patent engeli olabilir.
  • sol üstte türk telekom'u görünce bi değişik hissettim.
  • sadece isim değişikliği ile yetinmeyecek operatör. 3. olmayı baştan kabul etmezler umarım, rekabet artar
  • müthiş yaratıcı bir isim. içinde türk geçiyor ayrıca.
  • almanya'da halihazırda kullandıkları isim.
  • devlet mantığıyla yapılmış bir isimlendirme. esasen amaca hizmet eden bir isim de olsa günlük dilde en az enerjiyi harcayarak konuşmak esas olduğundan kullanımı zor görünüyor. daha önce dile getirildiği üzere kağıt üzerinde türk telekom mobil ama dilde tt mobil olsa belki daha kolay yaygınlaşır.
  • yurt di$inda oldugum icin gelmeden iki kontor yukleyip bi paket alayim dedim. yeni yaptiklari supersonik sitede ne $u anki tarifem, ne gecebilecegim tarifeler, ne de alinabilecek paketler hicbiri gorunmemektedir. eski siteye ellemeseydiniz bari. caps atardim ama wallahi bu sacmaliklardan yoruldum.

    bu degi$imi ilk gordugumde ne kadar kotu olabilir ki diyordum, daha ilk deneyimimde yukledigim kontorle paket bile alamiyorum. bravo tt.
  • turkcell'den geçiş yaptım.

    devletin bir uzantısı olduğu için interneti boktandır diye düşünmüştüm. yavaştır diye korkmuştum. alakasız sitelerin ip'lerini engellellerken yanlışlıkla google açılmaz youtube açılmaz facebook açılmaz ya da yavaştır diye düşünmüştüm.

    haklıymışım.
    interneti bombok.

    ama bunun üzerine bir de avea dan türk telekom mobil olalı faturanın nerede ödeneceğini bilemiyorum. site o kadar karmaşık ki. insan hayret ediyor. 2001 senesinden beri internetten ödeme kabul edemeyen bir mobil şirket görmedim.

    edit: site "chrome" da çalışmıyormuş. edge'de çalışıyor. en sık tarayıcı ile çalışmayan site tasarlayabilen mühendislere burdan teşekkür ediyorum.

    edit: hayır çalışmıyor!!! siteden avea üyesi olarak giriş yapamıyorum. faturalarımı ödeyemiyorum. göremiyorum. müşteri temsilcileri de bilmiyor ne oluyor.

    edit: avea türk telekomdan kaçarak uzaklaşın.

    edit: devletle alakası olmadığını söyleyen arkadaşlara cuma günü cuma namazı saatinde bir türk telekom ofisini genel müdürlüğünü ziyaret etmelerini tavsiye ederim. müşteri temsilcisi olarak hiçkimseyi bulamıyorsunuz. cuma namazı ile sorunum yok, mesai saatlerine ek 1.5 saat izin alınması ile sorunum var. kapıya saat 1'de mesai saatinin bittiğini yazıp 2.30da gelmek ile alakası var. kapıya "cuma namazı sebebi ile mesai saatimiz 2:30 da başlayacaktır" derseniz de bir sorunum olmaz. ama bu gizli islamcılık ve ajan islamcı oyunları artık çok bayatladı. bir de kadroların tamamıyla vasıfsız bilgisayar ve sistem mühendisliğinden anlamayan ağır sünni müslümanlar ile doldurulması ile alakası var. yine din ile alakası yok, insan hem iyi bilgisayar, sistem, endüstri mühendisi hem de iyi ağır sünni müslüman olabilir, ama buranın kadroları sadece dine göre doldurulmuş.
  • yaklaşık 15-20 gün kadar önce turkcell'den daha az fatura öderim cinliği nedeniyle geçiş yaptığım fakat az önce müşteri hizmetlerini aradığımda dumurdan dumura koştuğum gsm operatörüdür.

    müşteri hizmetleri çalışanlarının ses tonunda hiç bir nezaket ilgi alaka olmadığı gibi her an sizinle çata çat kavga etmeye niyetli hayattan bezmiş bitse de gitsek lanet olsun yine aradılar tavrı net bir şekilde hissediliyor, 5 sn konuştum bu ne lan dedim.

    bir de bomba patlatayım, e-faturalarım için e-mail adresimi güncellemek istedim ve bana hiç bir güvenlik sorusu sormadan adresimi değiştirdi arkadaş. ulan arayan ben miyim sarı çizmeli mehmet aga mı nedir ne değildir bu nasıl iş olm ?
  • hırsız firmadır.

    müşteri hizmetlerini arayınca da ulaşmak mümkün değil. 444 1 500, 500, 9333, 444 1 444 ü nerdeyse hepsini aradım sadece telefonda menüye ulaşabildim. bari hırsız olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.

    6 gb + 2 gb hediye internetin 2 gb'ını vermemiş. 6'nın 2'sini uyurken harcadığımı iddia etmiş firma ayrıca da. tüm uygulamaların mb yiyebilecek olan hücreselleri de kapalı halbuki. geçen ay sıkıntı yaşamadım 8 gb'ı kullandım. bir önceki aysa 4 gb interneti sadece 2 gb kullanabildim. iki ayda bir durum tekrar ediyor. telefonla konuşurken aniden ya seni ya karşındakini atıyor konuşmadan.

    velhasıl ne kadar ne derlerse desinler gelmeyin. 8 gb derler bir sürü para verirsiniz 4'e iner. pis hırsızlar ya. sinirlendim. ulaşamadıkça iyice sinirlendim. zaten üç kuruş parayı zor denk getiriyorum. internet bağlatmayıp bunlara tamah ediyorum şu hale bak. taahhütüm biter bitmez duran ne olsun.
hesabın var mı? giriş yap