• "içişleri bakanı süleyman soylu, "deaş, türkiye içerisinde son 2,5-3 yılda hiç olmadığı kadar hareketli. bu konuda da bütün güvenlik birimlerimiz son derece üst düzey alarmda. ama anlaşılıyor ki hem etraf coğrafyamızda hem de türkiye'de deaş bir hareketlilik içerisinde." dedi."
    kaynak

    terörü bahane ederek seçimin ertelenebileceğini düşündürttü bu haber bana.
    suriyeliler kriminal insanlar dediğimizde tatlı su hümanistleri duyar kasıyordu. bakalım deaşin bu faaliyetleri türkiye'de kötü olaylara neden olursa hâla aynı sempatiyi besleyebilecek misiniz. suriyeliler acilen sınır dışı edilmeli.

    edit: deaş, daeş, ışıd,dhkpc, abcde vs takıntınızı, duyarınızı seveyim sizin. burada bunu bahane ederek seçimi erteyelebilirler diyorum kendi istekleri olmazsa eğer, siz gelmişsiniz alfabe duyarı kasıyorsunuz! ismi ne olursa olsun, ortadoğu primatlarının avrasyada işi yoktur! suriyeli türk, kürt, araplar bizim sosyal yapımıza, kültür yapımıza uygun d e ğ i l ler.
    suriyeliler sevilmiyor ve sevilmediklerinin de farkındalar, size bakarken nefretle bakıyorlar! bu adamların bizimle kaynaşabilme ihtimalleri yok. kürt, türk, arap hiç farketmez bu coğrafyanın kültüründen değiller. türkiye her zaman arada bir kültür olmuştur. evet bir roma medeniyeti değiliz ancak bedevi geleneğimiz de yok. istediğiniz kadar duyar kasın!
  • ülkeyi dingonun ahırına çevirdiniz, bu kadar yabancıyı kontrolsüz bir şekilde ülkeye aldıktan sonra nasıl kontrol edeceksiniz ?

    daeş'in olduğu ülkelerden bir sürü aşırı islamcı ülkeye kontrolsüz bir şekilde girdi, allah sonumuzu hayır etsin.
  • toplum içerisinde tedirginlik ve korkunun yayılması amacı dışında neden yapıldığını anlayamadığım açıklama.
  • zor bir seçim sürecinin bizi beklediğine işaret eden hareketlilik.
  • bosuna korkmaya gerek yok. ısid-el kaida falan arapca konusan kesime yonelik olur, arap milliyetciligine dayalidir, o yuzden turkiyede tabani yoktur.
  • bu seçim beka söylemi yerine korku üzerine strateji yapacaklarının kanıtı gibi duran söz.
  • içeride ve dışarıda birçok düşmanımız var. dahili ve harici bedhahlar meselesi de bizim için neredeyse yeryüzü üzerindeki tarihimizle yaşıt.

    lakin bu açıklamanın böyle bir zamanda dillendirilmesinin sebebini yine de bulamıyorum. ne yapalım şimdi? bireysel silahlanmanın önünü mü açacaksınız? nabıyoruz tam olarak?
  • yani mahmut amca diyor ki, istihbaratımız örgüt hücrelerini eylem yapsınlar diye harekete geçirdi. yine bir haziran senaryosu için düğmeye bastık, hazırlıklı olun kalabalık yerlerde çok dolaşmayın diyor.
hesabın var mı? giriş yap