• insanları rahatsız etmek üzerine kuruludur. tuttuğun takım şampiyon mu oldu? düğün mü var? konvoy yapıp kornalara aban, yer yer de böğür. hem gürültü kirliliği hem de trafik. tebrikler!
  • bitmiştir.

    artık çoğu üniversite bahar şenliği yapmıyor, yapanlar da kermes tadında. halka açık konserlerin sayısı oldukça azaldı. zaten insanlarda gitmeye korkar halde. demem o ki bitmemişse bile üç beş yıla toplu eğlenceler tarih olacak.
  • fakir icin avmdir. hic birsey satinalmadan saatlerce dolasabilirsin. cocugun da enerjisi atar geniiiss koridorlarda. zengin icin lüx restoranda yenen yemektir.
    yemegin resmini cekip, instagramda paylasmaktir.
  • hortlatmanin ve dikkat çekmenin zamanı gelmiş sorundaldir. türkiye'de eğlence kültürü, toplumun büyük kesimini neşeye, mutlu olmaya itecek ve insanların merakla bekleyeceği, süreç boyunca eğleneceği bir saat bile olmadığından, yoktur. özellikle yeni neslin haberleşme imkanlarıyla yeniden canlanması, kültürümüzde var olan özel günlerin sahiplenilmesiyle devlet tarafından desteklenmesi mümkündür. keşke bu konuda adımlar atılsa... aksi takdirde gençler için eğlence keyif verici maddeler, bazıları için silah, başkaları için birilerine rahatsızlık vermek ve yol kapatmak gibi gereksiz hareketlerden öteye gidemez.
  • (bkz: mangal) en eğlendiğim yerdir mangal yakılan yerler ormanda, plajda, parkta, bahçede, terasta vs. yeter ki mangal kokusunu duyayım bir mutluluk sarıyor içimi içim kıpır kıpır oluyor hele birde peşine arabadan olur teypten telefondan müziği son ses açıp kurtları döktümü bundan daha güzel eğlenmelik etkinlik mi olur.
  • gençler için avmye gidip yemek yiyip , boş boş dükkânlarda gezip eve dönmektir.

    gidin bir tiyatroya , müzeye zarar gelmez.
  • havaya ateş açmak olsa gerek.
  • ne zengini ne fakiri eğlenmesi biliyor.gençler desen süslenip ,püslenip havadan sudan konuşup bir kaç kişi ile kesişip eve dönüyor.aslında çok istiyor insanlar eğlenmek ,tanışmak ama olmuyor nedense türkiye ‘de.
  • 2010 ve gezi parkı eylemlerinden sonra planlı ve sistemli bir şekilde tuzla buz edilmiştir.
  • yoktur, şöyle ki var olanlar başka kültürlerden kopyaladıklarımız. bize kalan da her alanda olduğu gibi geleneksel anlayışımızın yönetmeye çalıştığı batı modeli. elbette çok zorlama duruyor,yakışmıyor bi. geleneksele aşırı bağlılık ve batıya anlamsız derecede fazla medeni güzellemeleri kendimizi bulmamızı zorlaştırıyor. bu da ırksal bir aşağılık kompleksine ve sonuç olarak temelsiz kültürel yapılara evriliyor
hesabın var mı? giriş yap