• insan demeye dilimin varmadığı şahıs.gece gece girmiş 3 vitrin mankeniyle sevişmiş.asıl komik kısım da 1 ytl kefalet ile serbest kalmış vatandaş.

    http://www.haberturk.com/news/211321.html

    (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (bkz: bunu serbest bırakan da insan olamaz)

    edit : bunu zamanın ötesine sokan zihniyete hiçbişey demiyorum.yoksa aramızda vitrin mankenleriyle sevişenler mi var ?
  • nip tuckhayrani da olabilir.
    (bkz: real doll)
    (bkz: kimber henry)

    tamam vitrin mankeni kimber real dollu degil ama naapsin adamcagiz mukemmel bir dunyada yasamiyoruz iste...
  • yeni yil indiriminden faydalanarak orgy yapmış insandır.
  • seviştikten sonra sırtını dönüp yatma ya da çekip gitme eylemini yapmak yerine dükkanda mankenlerin arasında uyuya kalmış ve böylece aralarındaki ilişkinin belki de duygusal bir yanı olduğunu da göstermiş kişidir. (bkz: oeehh)

    kimbilir o mankenleri kimler olarak hayal etti? onlarla bir aşk gecesi geçirip belki üzerine de bir orgazm sigarası yaktı! sağolsun televoleler, magazin dergileriyle pompalanan aşırı cinsellik, renkli hayatlar. vahh vahh.
  • haberi birkaç kere okudum, evirdim çevirdim ve ne hala hangi tarafından tutacağımı bilememekteyim... şimdi bir adam var... bu adamın ne iş yaptığı meçhul ama bu adam 30 yaşında olduğuna göre bir şekilde hayatını idame ettiren, çarklarını döndüren bir şahıs... iyi kötü bir işi var... kafasını sokacak bir yeri ve büyük ihtimalle bir televizyonu var...

    bu adam belki işe gidiş dönüş yolunda bir vitrin mankenini gözüne kestiriyor... ve birden kriminal bir mastermind a dönüşüyor... şüphe çekmeden müşteri gibi kapanış saatlerine yakın giriyor dükkana, saklanıyor bir kabine (ki tahminim bu kabinlerin birileri tarafından kalan kıyafet ya da unutulmuş birşey var mı diye kontrol edildiği), ninja ustalığı ile saklanıyor ve dükkan çalışanlar tarafından terkedilince (saat 22:00 suları, bu adam kaç saat o kabinde kalmak zorunda kaldı?) tek başına kalıyor...

    ve parti başlasın! bir değil üç cansız mankeni soyan adam ikisi ile gönül eğlendirdikten sonra birini seçiyor ve onunla birlikte oluyor...

    "üzerinde diş izleri ve meni kalıntıları olan bir cansız manken antalya emniyeti olay yeri inceleme şubesi ekipleri tarafından alıkonuldu. cansız mankenin üzerinde inceleme yapılacağı belirtildi."

    ve daha sonra mutluluktan sarhoş olup uyuyakalıyor! kaç be adam, kaç! madem bir halt yedin sabah rezil olma bari, topuklarını kıçına vura vura koş ve kaç, ama adam ne yapıyor? dişlediği ve üzerine boşaldığı mankene sokulup uyuyor...

    efendim bu adam belli ki televole radyasyonu'na maaruz kalmıştır... mankenlerle gönül eğlendirmiştir kendi hayal dünyasında ve en güzeli ile de sevişip sabahlamıştır... hayal dünyasında yaşamaktadır... korkuyorum yarın otobüs duraklarındaki reklamlara sürtünen insanlar göreceğim diye, yazık... yazık...
  • sabah sabah gülmekten karnımın kasılmasına sebebiyet veren insan,en asil duygunun insanı.

    özellikle haberin;
    ''gögüs uçları ve bacak aralarında diş izleri bulunan ve üzerinde meni kalıntıları olan bir cansız manken antalya emniyeti olay yeri inceleme şubesi ekipleri tarafından alıkonuldu.'' bölümü gerçekten insanı kendinden geçiriyor.
    düşünsenize, ciddi ciddi polisler, elde inceleme aletleri falan, napıyolar, göğüs uçları ve bacak araları ısırılmış cansız mankeni olay yeri inceleme minibüsüne bindiriyorlar.

    hiç bunu yapan vatandaşımızın cinsel / psikolojik sorunları ve toplumun nereye geldiğinden falan dem vurmayacağım. herkesin o konuda fikri vardır zaten.

    ''neyse ki canlısına yapmadı bunu.'' demek, kötünün iyisine razı olmak mıdır, boyun eğmek midir, bilmiyorum...
  • olay yerinde eğer güvenlik kameraları varsa ve bu kişi kaçmış olsaydı yakalamak için hakkında bayağı detaylı görüntü verecek olan kişiydi ayrıca.
hesabın var mı? giriş yap