*

  • 1 alman kadın ve 2 türk erkek tarafından antalya’da grup seks esnasında yaşanan cinayettir.

    --- spoiler ---

    antalya'nın manavgat ilçesinde elvan küçükaltun (48), kadir demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldürdü. küçükaltun'un birlikte yaşadığı alman sevgilisi nadia angela grosser (40) ifadesinde, "cinsel ilişki esnasında kadir bana agresif ve sert davrandı. bu nedenle elvan'la önce tartıştılar, ardından yumruklaştılar" dediği öğrenildi.

    --- spoiler ---

    kaynak~
  • antalya'da yaşanmış olaydır.

    üç kişi önce içip sonra üçlü ilişkiye girmişler biri sert davrandı diye cinsel organını kesip öldürmüşler.

    - --- spoiler ---

    “odada bıçak vardı. bıçağı almak istedi, ben ondan önce davrandım. bıçağı aldım ve bıçakladım. öfkeyle cinsel organını da kesmişim. çok pişmanım, keşke böyle bir olay yaşanmasaydı"

    --- spoiler ---
  • türk grup seksi bu kadar olur, daha fazlası beklenmemeli.
    kesin öldürülen adamın malzeme diğerinin iki katıydı, bir de hardcore seviyormuş. böylelikle işler kızışınca, diğer adam elinde bamyasıyla kalakalmıştır.
    sonra da kaçınılmaz son. yoksa niye çükünü kessin adamın, gözü kaldı demek ki.
  • bizim millet gariptir sikersin aldırmaz ipne dersin kızar.
  • bu ülkenin cinsellikle sınanmasına bayılıyorum

    ayrıca (bkz: ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi)
  • haberde o kadar çok "alkol aldılar", "alkol içtiler" vb. ifade kullanılmış ki. sanırım içmeyin yoksa çükünüzü keserler demek istiyorlar.
  • nasıl bir döneme, ülkeye denk geldik arkadaş biz anlamak mümkün degil
  • ülkenin manyak kaynadığını gösteren bir başka olay.

    kamu spotu vermek istemiyorum ama alkol bütün kötülüklerin anası derken insanlar boş atıp dolu tutturmaya çalışmıyor. milyonlarca yıllık insanlık tarihi boyunca insanlar alkol ile içli dışlı olmuş. alkol üzerine şiirler, romanlar yazılmış, yeri gelmiş savaşlar çıkmış. iktidar mücadelesinin altında yatan erek bazen üzüm bağlarına hakimiyet sağlamak olmuş.. bakın bir hikaye var. 2 gangsteri bir odaya koyun. zilzurna sarhoş olsunlar, o gece sadece birisi sağ çıkar oradan. o insanlara ot içirin sarmaş dolaş halay çekerek çıkarlar. alkol sanılandan daha tehlikeli. o yüzden ne idüğü belirsiz insanlar ile sarhoş olmayın. için yine için ama etrafınızdakilere dikkat edin.

    alkolizm yüzünden her şeyini kaybetmiş bir abiniz olarak bunları söylüyorum. sahip olduğum imkanların kıymetini bilemedim. babamın devasa servetini alkol batağına düşüp erittim. kariyerim, ailem, evlatlarım, kardeşlerim hepsinin hayatını zehir ettim. eski bir cerrahım. zamanında orta doğunun en bilinen doktorlarından birisiydim. mesleğime aşıktım. masadan kalkamayan bir hastamdan sonra her şey mahvolmaya başladı. kendime çok yüklendim. zaten yaşaması çok zordu ama mucizevi bir doktor olduğumu sandığımdan insanlara yaşam bahşedebildiğimi sanacak kadar kibirlenmiştim.

    o olaydan sonra her şey tepetaklak gitti zaten. çok içtiğimden dolayı iş yerimden kovuldum. dostlarım benden tiksinmeye başladı. karım hassas bir dönemden geçtiğimi bilip destek olmaya çalışıyordu ama ona da hiç iyi davranmıyordum.

    uzun müddet hiç ayık gezmedim. uzun yıllar süren sefil hayatımın ardından bir bakmışım ki etrafımda hiç kimse kalmamış. kim nereye gitmiş onu bile bilmez haldeymişim. son birikmişimle avrupada çok meşhur bir bağımlılık tedavi merkezine kaydoldum. sonunda arınabildim.

    gül gibi hayatımı mahvettim. şu an yapayalnız ve sefil yaşamaya devam ediyorum. sevdiklerimin huzuruna çıksam da ne diyeceğimi bilemiyorum.

    ben çok iyi bir koca, çok iyi bir baba, çok iyi bir cerrahtım. her şeyi mahvetmemden dolayı suçu tamamen alkole atıp kendimi masum gösteremem ama bambaşka bir hayata sıfırdan başlayıp tertemiz bir sayfa açmak isterdim. şu an yapayalnız ölümü bekliyorum. eskisi kadar iyi olmasam da halen doktorum. birtakım global hayırsever oluşumların bünyesinde ücret almadan ameliyatlar yapıyorum. evimde tek bir koltuk var. ne bir yatak ne bir tv. morg gibi bir evde yaşıyor hatalarımın bedelini kendime ödetiyorum. bomboş bir ev yapayalnız sefil bir hayat... kendimi mi cezalandırıyorum bilmiyorum ancak ben sevdiklerimle yüzleşemeyecek kadar rezil ettim kendimi.
  • işte bu yüzden threesome ilişkilerimde her daim hareketlerime dikkat ediyorum. mff ise her iki kadına da eşit ilgi gösteriyorum ki diğeri hasetlenmesin. mmf'ler ise daha da alengirli. diğer arkadaş zaten benim 19 santimlik kobrayı görünce morali baştan bir bozuluyor, modu düşüyor. ben de bu durumu dengelemek için başrolü her daim diğer erkeğe veriyorum, daha az aktif rol alıyorum. buraları okuyan genç kardeşlerime tavsiyemdir, nasıl olsa zevkin doruklarındayız diye %100 free takılmayın. insan denen yaratığın neye ne zaman hasetleneceği ve cinnet geçireceği belli olmaz. keza üstat nietzsche'nin bu durumla ilgili harika bir sözü vardır:

    “bir insana her şartta değer verdiğinizi gösterin. değer öyle bir şeydir ki eğer eksikliği anlaşılırsa cinsel seks esnasında dahi kendini değersiz hisseden kadının ayarını bozabilir, çükünüzü kesmeye yeltenebilir.”
  • grup seks halka inmedi demediniz mi lan. demek ki halka inmiş varyasyonlarina bile geçilmiş. grup seks diyince ben hep ffm yaptım,mmf sevimsiz geliyor.
    bu olayda bana biraz kıskançlık gibi geldi ama bilemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap