• günlük hayatımda torrent, word, powerpoint, adobe pdf reader, bs player gibi basit ve herkesin kullanabileceği programlar bir yana; çeşitli kod programları, arayüzler, photoshop gibi üst seviye programları da kullanan biri olarak excel'in asla ve asla bir resim çizme programı olarak kullanılabileceğini düşünmezdim.

    valla helal olsun amcaya. gerçekten imkansızlık veya şanssızlıktan yakınan insanlara kapak olacak nitelikte bir iş yapmış.
  • excelli bob ross amca.
  • aklıllara şunu getirmiştir.
  • sabrına, yeteneğine hayran kaldığım; sabahtan akşama kadar kahvehanede oturup batak oynayıp dedikodu yapan dayılarımızdan epey bir farklı dayıdır. her zaman alışılmışın dışında yöntemlerle güzel işler başaranları çok taktir edip imrenmişimdir. bu beyefendi de neden benim aklıma gelmedi ya dedirtecek bir yöntem bulmuş. ve çevresindekilerin ''neden böyle gereksiz bir şey için vaktini harcıyorsun, aptal mısın?'' şeklindeki alaylarını umursamayıp ''evet aptalım'' diyebilecek kadar komplekssiz aynı zamanda. bu japonlar bir başka azizim.
  • ya bırakın amk algı kasmayı. bu adamı tanıyorum ben, japon pornolarında kendini gelinine yıkatma ayağına, gelinini birden sikiveren dede bu.

    demek artık kalkmıyor da kendine yeni hobiler bulmuş. aslında ben de "aaaaa ne güzel şeyler bunlar yaaaa" diye izliyordum ta ki gözlüğünü çıkarana kadar. o gözleri nerede görsem tanırım. "anata wa watashi no dikku o kirei ni shimasen" yani "aletimi yıkamadın" derken gelinine attığı o bakışları asla unutmam.

    kendisine yeni işinde başarılar dilerim. arkandayız gelinini tufaya düşüren dede. sana mezarda bile ölüm yok, dikkunu geyşalar yesin.
  • microsoft olsam yaptığı resimleri satın alır ofislerde asardım. altına da excel'de yapılmıştır yazardım.
  • [(bkz: fakirlik belirten hareketler) buradaki] konuya eklenmesi gereken amca.
hesabın var mı? giriş yap