• (bkz: hahahahahahahahahaha)

    zafer turizm tek değil, çift yönlü sefer düzenliyormuş. hatta yolda vatandaşlık da ayarlıyormuş. zafertrolleri sahneye bekliyoruz :)

    tanım: süper komik olay.

    edit: tüh ya ümit hocamızın gözünden kaçmaması gerekirmiş. yakışmamış. ayıp olmuş. cık cık cık. ulan chp genel merkezinin çaycısının 7. göbek kuzeninin böyle bir şey yaptığı ortaya çıksa günlerce “mülteci sevicisi chp” diye konuşup başımızın etini yersiniz. şimdi “ümit hocamız dikkat etmeli” mi oldu? yazık kafanıza.
  • yakışmadı
  • ne bekliyordunuz ki?

    siyaset ile ilgilenen insanların kendileri dışında bizi umursadıklarını mı düşünüyorsunuz. ümit bey'in bu konuyla ilgili bilgisinin olmadığını düşünmüyorum. kesinlikle bilgisi vardır.

    siyasetçilerimiz ancak konuşsunlar icraate gelince sıfır güven veriyorlar.
  • genel başkan yardımcısı seçerken biraz dikkat edilmesi gerekli, doğru bir seçim değil. keza bizlerde bu mülteci sorununun çözülmesini ve yabancıya çok çok sınırlı taşınmaz satılmasını istemekteyiz. ümit hocanın bu olayı gözden kaçırmaması çok daha kıymetli olurdu.
  • zafer'cilerin sessiz kaldığı başlık. ama ne bekliyordunuz ki zaten...
  • partinin adı zaten arapça. daha falso en baştan buradan başlıyor. o yüzden bu ev satma işi zerre şaşırtmamıştır.
  • edit2: bu da ümit özdağ açıklaması.

    edit: açıklama gelmiş özetle biz evi satarız ama onlar vatandaşlığa başvurur başvurmaz bizim takibimizde değil. zaten limitin çok üstündeki evleri satıyoruz falan. o kadar parayı veren kişi vatandaşlık da alır. bomboş bir savunma. ülkenin şu durumunda akp politikasına çanak tutmaktır.

    ümit özdağ ve zafer partisi adına büyük rezilliktir. bir video ile azarı çekip bu arkadaşı partiden götüne tekmeyi koyup yollaması gerekir.

    türkiye'deki küçük burjuvanın, özellikle siyasete girerek rant peşinde koşan küçük burjuvanın en net örneklerinden biridir. bunlarda omurga falan yoktur. hiç olmamıştır.

    özellikle inşaatçı tayfayı ülke siyasetinden her katmanda uzak tutmakta fayda var. araziye konup inşaat dikerek zengin olmayı meslek edinmiş omurgasızlarla kahveye çay içmeye çıkılmaz.

    ek edit: sahilleri yağmalayan "turimzciler", üzerinde ne var ne yok iplemeden yok eden madenciler de bu listede.
  • bu şahıs partiden şutlanmazsa oy falan yok.
  • tüh. gitti yüzde 70.

    entry'e sıradan bir zafercik girdisiyle veda etmek istiyorum.

    "evet, siz de zafere oy verin. oy moy yok. ümüt hoca çok şey. evet. mansur başgan. yok moy yok.
  • 10/10 rezalet hatta rezaletin daniskası mk.
hesabın var mı? giriş yap