• her ne kadar prodüksiyon şirketi 4. seri için tam bir isim açıklamasa da 2011 yılında çıkması beklenen filmin en sevindirici yanı, serinin 4. filmi olmasının dışında kate beckinsale 'nin tekrardan oyuncu kadrosuna dahil edilmesidir.
  • mart 2011'de cekimlerine baslanilacak 4. seri icin oyuncu alimlarina baslamislar. tas dusmez ayida uslu durursa 2012 yilinin basinda amerika'da gosterime girecek. sabirla bekliyoruz, sabirsizlikla bir yil beklenmez zaten amnkym.
  • selenein 3. filmden 15 yıl sonra bir komadan uyanmasının ardından gelişen olayları anlatıyor.
    söylenene göre selene ve michaelin kurtadam ve vampir melezi bir kızları da olacak filmde.
  • kate beckinsale deri kıyafetlerine zorlanmadan dönmüştür.

    http://www.beyondhollywood.com/…ew-dawn-set-images/
  • baştan yazalım ki sonra 70 kez yazılmasın o meşhur bayatlaşmış espri; evet 4. film taş ve sopalarla yapılacak.

    neyse filmin çekimlerine başlanmış kanada'da. selene yani kate backinsale yine var bu filmde. hatırlarsak 3 tane büyük vampir dede (bkz: dedeler) vardı ve 2'si gitti, biri kaldı. muhtemelen o son elemanla uğraşacak bizimkiler.

    not: eskilerden sadece iki adam varmış. ben neden 3 diye hatırlıyorsam?
  • underworld: new dawn imiş adı. 20 ocak 2012'de gösterime girmesi planlanıyor ayrıca.
  • bu bölümde bir şekilde viktor'un geri gelmesini isterdim, lateksli kate beckinsale zaten geldi de, viktor da olsaydı da neşemizi bulsaydık.

    serinin önceki bölümlerinden devam edersek, yeni ne olacak merak etmekteyim. diğer başlıklarda 3. elder vampirden bahsedilmiş ama izleyenler dikkatli izlemedi sanırım. 3 elder vardı; viktor ve markus sizlere ömür, 3. elder amelia ise zaten trende ölmüştü, burası kaçırılmış. bu bağlamda başka elder kalmadı. amelia da taş gibiydi, gönül onun olmasını isterdi ama erken aramızdan ayrıldı.
  • 20 ocak 2012'de a.b.d.'de gösterime gireceği duyurulmuş filmdir.
    kesinleşen oyuncu kadrosu şimdilik şöyledir:
    kate beckinsale
    michael ealy
    stephen rea
    sandrine holt
  • resident evil gibi bir türlü ölmeyen ve gittikçe daha eğlenceli olan film serisinin son halkası. konu bir kaç yıl önce çekilmesi planlanan blade serisinin yeni filmi için düşünülen senaryonun neredeyse aynısı da olsa kate beckinsale varsa ajdar klibi bile izlenebileceğinden merakla beklediğimiz filmdir son olarak.
hesabın var mı? giriş yap