• nefret içerikli sapkın yazılarından dolayı desteklediğim kampanya.
  • gerçekten uyusturucu ticareti yaptıgı mesajlardan falan anlasılırsa uçurulsun ama yaptıgı yorumdan dolayı degil; halkımızı görelim bilelim ve tanıyalım anlamında bir örnektir kendisi. bu tür malukat ile birlikte aynı havayı soluyoruz, bilin ve ona göre davranın.
  • sozlugun aykiri seslerin olmasi gereken, uc bakis acilarina yer veren bir platform olmasini savunuyorum. hatta bugune kadar engelleme fasilitesini kullandigim yazar sayisi -1- yaziyla bir.
    bana ana avrat sovenler de dahil kimseyi engellemiyorum.

    ancak bu ahlak yoksunu mahlukun entry ya da bakis acisi dusunce ozgurlugu ile bagdasmaz benim nazarimda ve sozluk yonetiminin kendisini ucurmasini bekliyorum.
  • alenen canavanca duygularını yayan bir itin uçurlması için başlatılan kampanya. katılıyorum. çok sinirliyim. çok tepkiliyim.
  • +1500 ile katıldığım kampanya.. deşifre edilip, toplum içinde de görüldüğü yerde kendisinden kaçılmasını arz ederim ki, böyle vahşi ruhlu canavarlar yeni bir can katline sebep olmasın..

    tanım: bir katili masum sayıp, ölenlerin kalanlarına tecavüzü hak gören hasta ruhlu birinin ihraç talebi..
  • tck madde 125- (1) bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
    (2) fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
    madde 130- (1) bir kimsenin öldükten sonra hatırasına en az üç kişiyle ihtilat ederek hakaret eden kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. ceza, hakaretin alenen işlenmesi halinde, altıda biri oranında artırılır.

    yani uçurulmak yetmez; alenen dört kişiye yapılmış ağır hakaretler nedeniyle ceza davası açılması gerekir. sözlük yönetiminin şahıs bilgilerini savcılıkla paylaşacağını tahmin ediyorum. ancak bu şikayete bağlı bir suç olduğu için mağdurların şikayette bulunması şartı var. sonrasına on yıla kadar gideri var. artık f tipinde iki köpeksever karşılıklı otururlar.
  • katıldığım kampanya. ilgili başlıkta sadece bahsi geçen yazar değil, 4-5 kişi daha cinayeti meşru görmüştür. silmezlerse müsait olduğum bir zaman onların da ekran görüntüsünü eklerim.
  • bir faydası olur mu bilmiyorum ama desteklediğim kampanya.
  • bu fikir özgürlüğü değil.
    bu hastalık, adam o kadar gerçeklerden kopmuş ki.
    buna bir son verilmesi lazım.
    sözlükten uçurulsun.
    tedavi altına alınsın.
hesabın var mı? giriş yap