• dün yaşanan ilginç olay.

    9 temmuz 2023 ağrı doğubeyazıt konserine katılması için organizasyon, kadr, uzi ve mustafa sandalla anlaşmış,

    daha sonra konserde uzi görülmeyince konserin organizatörü hikmet eraslan kalabalığa uzinin neden gelmediğini açıklamış

    ağrı'ya business class uçuş olmadığı için ben ekonomi sınıfında uçmam diyerek ve ben en son çıkarım mustafa sandaldan önce çıkmam diyerek konsere gelmiyor. tabi kalabalık da yuhalıyor uziyi.

    daha sonra uzi açıklama yapıyor görsel görsel, özeti: business olayı doğru değil ama evet mustafa sandaldan önce çıkmam ben ondan fazla dinleniyorum o kim ben daha büyük sanatçıyım gak guk.

    mustafa sandal ise şöyle cevap veriyor. görsel

    mustafa sandalın cevabı bile kim sanatçı kim değil gösteriyor. uzinin kendini mustafa sandaldan büyük görmesi beni benden aldı.

    arkadaş şu an sen tarkandan sezen aksudan da çok dinleniyorsun şimdi sen tarkandan sezen aksudan da mı büyüksün *

    adamın 20 yıl önceki şarkılar hala dinleniyor, senin 2 sene önceki şarkını kimse dinlemiyor, sürekli şarkı yapmasan 2 seneye piyasadan silinirsin kalkmış kendini mustafa sandaldan büyük görüyorsun.
  • yazık. ülke zaman geçtikçe her anlamda ve özellikle kültürel bağlamda çöküntüye; önlenemeyen büyük bir erozyona uğruyor.
  • mustafa sandal'ın albümleri milyonlar sattı, kendisi kaç albüm satabilmiş acaba?
    ayrıca mustafa sandal o hit şarkıları 10-20 sene önce değil şimdi yapsa görürdün youtube'da da spotify'da da kim fazla dinleniyor.
  • hiç dayak yememiş bu ufaklık sanırım :)
  • uzi kendi götüne sıkmış.
  • kimin daha büyük olduğunu yalnızca yazı kalitesinden anlayabilirsiniz. böyle durumlarda genelde sanatçı, "bu kim ya?" falan diye tepki verir. herif bildiğin erdem akıtmış ortaya.

    olayın esasına gelelim, şeyma subaşı'nın kitabı pek muhtemelen ahmet hamdi tanpınar'ın birçok eserinden fazla satmıştır, özellikle yıla bölünce. yine recep ivedik, pek çok ödüllü sanat filminden fazla izlenmiştir ülkede. eğer mevzu yalnızca popülarite ise "ben sanatçıyım." diye ortada dolaşamazsın, yalnızca "şarkıcıyım" dersin ve geçersin. bu şekilde bakarsak talkien sanatçı olmuyor mesela, muhtemelen yaşarken kendisine bir söyleşi teklifi bile yapılmamıştır. ayrıca daha düzgün olsun diye yapılan ikinci açıklama bile profesyonellikten uzak, aşağılık bir açıklama. bugün iron maiden türkiye'ye gelse ondan da önce çıkmak mı isteyeceksin? dahası, gerçekten daha büyük sanatçı olduğunu iddia edebilecek misin? ceza'dan daha büyük rapçiyim demeye götün yer mi mesela? yemez. ondan da çok dinleniyorsun. niye yemez, çünkü kendi kitlen sallandırır seni, ağzını açarsan ceza'ya. popçu olunca ergenler kolay yutar değil mi chavo? 30 yaşına gelmeden muhtemelen kariyerin baş aşağı gidecek. o zaman da çıkıp utanmadan, "kıymetimiz bilinmiyor, yeni gençler çok saygısız." falan diyeceksin. derhal özür dile, derhal.

    edit: beyaz yaka açıklama olarak nitelendirilen açıklamada uzi için, "türkiye'nin en değerli sanatçılarından birisi." deniyor. ciddi ciddi yazmışlar bunu. hayatında muhtemelen hiç mixer devreye girmeden şarkı icra etmemiş adam bu, yanlış anlaşılmasın. daha 1 ay geçmedi purplehej'de mütavazı rolü kesiyodun amk. 1 ay rol bile yapamadın amk.

    edit: tolkien'i yanlış yazmışım. ayrıca yaşarken de ünlüymüş yanlış biliyormuşum. uzi için bir rakip elendi. nhr778'e teşekkür ederim.
  • uzi sonuna kadar haklıdır. mustafa sandal'ı dinleyen kesim şu an evde çocuk seviyor, erken emeklilik planları yapıyor. uzi dediğimiz adam z kuşağının müzik zevkini belirleyip dinlenme rekorları kıran, türkçe rapte çağ kapatıp yeni bir çağ açan bir müzik dehası. uzi sahnedeyken musti ancak genç metresiyle uzi'yi dinlemeye gelebilir.
    edit: sözlükte ne kadar mustafa sandal fanı varmış yahu. musti'nin bile haberi yoktur bu kadar fanı olduğundan jshdhdhd. dünden beri mesaj kutumda ağlıyorlar.
  • sikik tiktok neslinin yarattigi sarkicinin hezeyani.

    lan olm instagram'in fisini cekseler yoksunuz hic biriniz , bir allahin kulu hatirlamayacak sizi.

    mustafa sandal 50 sene sonra bile dinlenecek.
  • konserlerinde playback yapan uzi mi demiş bunları.

    "ünlü olmak" ile "sanatçı olmak" kavramlarının karışmış olduğu bir toplumda böyle hadiseler yaşanıyor ne yazık ki. mustafa sandal, saygısızlığa saygıyla cevabını (az bile olsa) vermiş.
  • (bkz: uzi kim amk)
hesabın var mı? giriş yap