• ceren damar'ın katili hasan ismail hikmeti, cinsel taciz suçlusu ilan eden sözde hukukçu! savunma hakkı iftira atmak, müvekkilini savunmak için öldürülen kadının arkasından atıp tutmak değildir. hepinize insanlığı öğreteceğiz.
  • mesleğini onursuz bir şekilde yerine getiren avukattır. para uğruna vicdanını satmıştır. hiçbir para insan onurundan daha değerli değildir.ne yazık ki avukatlığın haysiyeti de böyleleri yüzünden kirleniyor. insanların kimseye güveni kalmıyor.

    daha önce de kendisine ait yazıları kaldırdığına göre buraları okuduğunu düşünüyorum. yaptıgı kansızlık ile en yakın zamanda tanışır umarım.
  • twitter'da o rezil, kepaze savunmasını eleştirenleri davayla tehdit eden avukat kişilik.

    örnek

    bir de ankara hukuk'ta profesörmüş. benim bildiğim söz konusu fakülte esaslı bir okuldu. görmeyeli seviye falan kalmamış ortada. gerçi neyin kaldı ki?

    kendisine anayasa'mızın 26. maddesini hatırlatmak gerektiği ortada:

    "vııı. düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti

    herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı,resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. bu fıkra hükmü,radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.

    bu hürriyetlerin kullanılması, millî güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliği, cumhuriyetin temel nitelikleri ve devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünün korunması, suçların önlenmesi, suçluların cezalandırılması, devlet sırrı olarak usulünce belirtilmiş bilgilerin açıklanmaması, başkalarının şöhret veya haklarının, özel ve aile hayatlarının yahut kanunun öngördüğü meslek sırlarının korunması veya yargılama görevinin gereğine uygun olarak yerine getirilmesi amaçlarıyla sınırlanabilir."

    hatta kendisinin söylemlerinin suçluların cezalandırılması noktasında yasaklanması da gerekebilir. sonuçta bir cinayet davasında avukatlık yapmaktadır, tarafgirdir.

    edit: bir çaylak arkadaşın uyarısı üzerine biraz araştırdım, ankara hukuk mezunu olmakla beraber kendisi söz konusu fakültede hocalık yapmamış. bir dönem (96-97) bilkent, 99-03 arasında da hacettepe iibf'lerde görev almış. 95'ten beri polis akademisi'ndeymiş. en azından bulabildiklerim bunlar. yine yanlışım varsa bilgisi olanlar düzeltsinler.
  • zalimler için yaşasın cehennem
  • sorun, bu adamın bir katilin avukatlığını yapması değil, savunmasını "kadının erkeklik gururuna halel getirmesi" üzerine kurmasıdır.
  • haysiyetli (!) hukukçu (!)
  • ben de kim bu orospu çocuğunu savunan orospu çocuğu diye merak ediyordum.bu davadaki avukatın adı buymuş demek.
  • okuduğu okuttuğu derslerin hesabının sorulması gereken vicdan yoksunu avukat, mesleğin yüz karası utanç abidesi
  • kasten öldürme suçunun nitelikli halini teşkil eden ve ağirlaştirilmiş müebbet hapsi gerektiren tasarlayarak öldürme suçunu meşru müdafaa kapsaminda değerlendirmeye çalişip insanlari yaniltarak sosyal medya üzerinden destek arıyor.sonra buna da savunma hakkının kutsalliği diyor.
    savunma hakkı kutsaldır saniğin ve müdafiin doğru söyleme yükümlülüğü de yoktur ancak bu hak kimseye maktüle iftira atma,kişinin hatırısana hakaret suçunu işleme,suç uydurma suçunu işleme hakkı vermez.
    ceren damara ilişkin iddialari doğru dahi olsa (asla inanmiyorum asla) bahsettiğim suçlar kapsaminda bir eylem oluşmamiş olsa dahi meşru müdafaa söz konusu olmaz.meşru müdafaanin söz konusu olabilmesi için saldırı anında gerçekleşmesi ve gerçekleşen saldırı ile orantılı olmasi gerekir.anlaşilacaği üzere eve gidip silah alip 17 kez kurşunlama eyleminde orantinin o'su bile yoktur saldırı anında da gerçekleşmemiştir.
    keşke para icin bu kadar alcalmasaydınız
  • ben o kızcağızın babası olsam walla gider sikerim bu feto piçini.
    ya bir tane düzgün adam olmaz mı bu fetöcülerin içinde.
    ne aşağılık ne şerefsiz insanlar bunlar.
    allah bunların da, bunları başımıza bela edenlerin de bin kere belasını versin.
hesabın var mı? giriş yap