• "prof. dr. vecdet öz 1959 yılında dünyaya gelmiştir. aslen samsun ile çarşamba ilçesi nüfusuna bağlı, esnaf bir ailenin evladı olarak dünyaya gelmiştir. yay burcudur.

    ilköğretim, ortaokul ve lise eğitimini çarşamba’da tamamlayan vecdet öz lise’den 1. olarak mezun olmuştur.

    daha sonra istanbul üniversitesi tıp fakültesinde yüksek lisans eğitimini tamamlamış, yine istanbul üniversitesi adli tıp enstitüsü’nde doktora eğitimini tamamlamış, enstitüde girmiş olduğu sınav ile yard. doçent ünvanını almış ve öğretim üyesi kadrosuna atanmıştır.

    yurt dışında yeterlilik sınavlarınıda başarı ile tamamlamış doçent ve profesörlük ünvan ve diplomalarını almaya hak kazanmıştır. prof. dr. vecdet öz’ün 100’e yakın ulusal ve uluslar arası bilimsel yayını ve biyoterör alanında yazarlığını yaptığı bir de ders kitabı bulunmaktadır.

    ayrıca siyasi hayatını da sürdüren prof. dr. öz adalet partisi genel başkanı’dır."
  • hem de istanbul üniversitesi mezunu bir tıp doktoru. okulu bölünmek istenen bir anadolulu olarak imzamı kazanmıştır.

    ne kadar aday o kadar katılım.
  • ilk gün 300 ü bile bulmamıştır.

    kendisi merkez sağ kanadından ve tıp profesörü.

    bence cumhurbaşkanı adayı olmayı hak ediyor. gel gelelim 100 bin olayı zor. artık imza vermek isteyenler iyi parti ve tamamlanınca saadet partisi adayı yerine vatan partisi adayı doğu bey ile adalet partisi adayı vecdet öz'e yönlendirilmelidir.
  • meral hanım tamamladı, temel bey yarın tamamlar, perinçek beyin eksik kalan imzalarını toz kondurmadığı reisin şakşakçıları tamamlasın bi zahmet.

    yarın vecdet beye imza vereceğim. umarım imzaları tamamlar.
  • fazla katılım olmayacak kampanya.

    sıradan bir vatandaş desen eyvallah derim de; anap, dyp ve ap'nin ortak adayı deniyor. yav 3 partinin ülke teşkilatından 300 oy çıkmış- çıkmamış. ya teşkilatında adam yok , ya kendi teşkilatları destek vermemiş, başkası ne yapsın.
  • ee, bir zamanlar özal'ın dibinden ayrılmayan
    papatyalar imza toplasın bir zahmet.
    az tırtıklamadılar türkiye'yi.
    erdoğan taraftarları yardım etsin.
    sonuçta bu yolları tarikatçı özal döşedi.
  • imza sayısında 1000leri görünce münferit biri sanmıştım. meğersem parti lideriymiş. 100.000 imza bulsa da medyada yer bulmazsa ilk cümlemdeki şaşkınlıkla yüzde 0 oy alacaktır.
  • bundan 10+ yıl sonraki seçimlerde akp nin adayı nın yaşadığı günleri yaşayan siyasetçi. destek olalım.
hesabın var mı? giriş yap