• amerikan filmlerinde iki tür gruba ayrılmış kızlardır. ilk grupta amerikan askerlerine hafiften sempati duyan filmdeki sivil halkın önemli kısmını oluşturan, devamlı köyleri basılan ve kurtarıcı amerikan askerlerine sığınan vietnam kızları vardır. genelde başrol oyuncusu bu gruptaki kızlara acır ve üzerlerinden savaş ne kadar anlamsız mesajı verir. hatta bunlardan en güzel olanıyla oryantalist bir ilişki içine bile girer.

    ikinci gruptaysa şehirlerine gelen abd askerlerinin yakışıklılıklarına hayran olup aşık olan ve onlarla para karşılığı yatan kobe tai misali kızlar vardır. bu kızlara itibar eden askerler de muhtemelen filmdeki kötü askerler olurlar. iyi ve namuslu olan başrol oyuncuları genelde birinci gruptaki kızlarla takılır onları bacıları gibi korur kollar ama asla sarkmaz.

    bunlardan gayrı vietnamlı kız görmedim. 80lerde yapılan filmler kafamdaki vietnam kızı algısını sonsuza kadar değiştirdi.
  • for i in range ile asyali kizlar belgeselimizde bu hafta vietnamli kizlara konuk olduk sevgili sozluk ahalisi. sunucunuz ben for i in range ve kameraman arkadasim nguyen van linh sizler icin yerinde arastirdi.

    asyali kizlar icerisinde en cekici kizlardir. oyle boyle degil. pacalarindan ostrojen damlayan varliklardir. japon ve koreli kizlara kiyasla bu hanimkizlarimizi yataga atmak kolay degildir cunku bu hanimkizlarimiz durust erkeklerden hoslanir. once guvenini kazanmaniz gerekir, sizin yaninizdayken kendisini guvende hissetmesi gerekir. tma olme esegim olme modu.

    hizmette sinir tanimazlar bunun karsiliginda da birsey beklemezler. melekler lan direk. o yuzden guvenlerini kazandiniz mi emir erim ramazan modunda kullanabilirsiniz(make me a sandwich woman!). bu yonleriyle cinli kizlardan ayrilirlar. cinli kizlar da hizmette sinir tanimaz, bir dediginizi iki etmez ama cok suistimal ederseniz, kullanildigini anlarsa kiz arkadasinizsa gotunuzden kan alir, agziniza sicar(bruce banner'in hulk'a donusmesini hayal edin), arkadasinizsa bir daha konusmayabilir. detayli bilgiyi cinli kizlar basliginda yazmistik zaten.

    kendilerine hic guvenleri yoktur. her iste basarisiz olacaklarini dusunurler. sanirim bu yetistirilme tarzlarindan kaynaklaniyor.

    vietnam'in unlu bir corbasi var, adini unuttum simdi. telaffuzu da kolay degil zaten. neyse, kendinize bundan yaptirin bu kizlara. cok guzel corbadir. direkman "domuz eti yiyor musun" diye sormazlar, onun yerine "bazi kulturlerde domuz eti yenmiyor" diye dolayli yoldan sorarlar, "yemek ne kelime sikerim bile" dediginizde icleri rahatlar ona gore yemekleri yaparken rahatcana yaparlar.

    kendilerinden bahsetmeye bayilirlar, kari dirdiri denilen sey bu hanimkizlarimizda kari dirdiri * integer.max_value olarak hayat bulmustur. konusmaya baslarsaniz susmazlar direk esir alirlar sizi. konusmaya basladiginizda konusmayi bitiren onlardir, "gitmem gerekiyor. isim var" deseniz bile sizi dinlemedigini farkedeceksiniz. kafadan 1-1.5 saatiniz gider. sahsen ben merhaba derken bile cekiniyorum.

    kod yazabilenleri hayvan kod yazar. programming challenge yapacaksaniz direk elinize verir, her seferinde. buna ragmen size olan saygilarindan birsey eksik etmezler. nazik bir sekilde sizi teselli etmeye calisirlar. ama buraya yaziyorum sozluk, eger birgun kendisinden once problemi cozebilirsem karsisina gecip "nasi kodum ama. boyle sikerler iste adami" demezsem serefsizim. hirs yaptim mina koyim. ya anlamiyorum sozluk, o kucucuk parmaklarla nasil o kadar hizli kodlayabiliyor. ben elimde kalem, kagit problemi nasil cozerim derdindeyken kiz kodu yazmaya geciyor. sikerim boyle isi.

    ne diyordum ben ya, konu dagildi birden.

    henuz bir vietnamli hanimkizimizi yataga atamadigimdan japon ve koreli hanimkizlarimizin aksine vajinalari hakkinda simdilik bilgi veremiyorum. guzellik acisindan siralamaya koymak gerekirse, vietnamli kizlar >= koreli kizlar > japon kizlari > cinli kizlar.

    vietnamli kizlar esmer tenlidir ve cooook guzellerdir. bir kizin vietnamli olup olmadigini bir erkek su sekilde anlayabilir; karsidan kiz geliyor ve kan birden sikinize hucum ettiyse o kiz vietnamlidir.

    unutmayin!

    once you go asian you can never go caucasian
hesabın var mı? giriş yap