• 1978 memphis doğumlu, how i met your mother'ın claudia'sı.
  • formula 1'den bildiğimiz williams takımının kurucusu olan (bkz: frank williams)'ın eşidir aynı zamanda. altmış altı yaşında iki sene boyunca kanserle mücalede ederek, hayatını yitirmiştir. gördüğüm üzere yeni zaman içerisinde, insanların anlamakta zorluk yaşayacağı bir aşk yaşamış frank için.

    belki de bunda frank'in hayata karşı duruşu ve bakışı etkili oldu. kararlılık ve geçmişle ilgili problemleri dert etmemesi onun için artıydı. kim kendi kazandığı parayı eşi ile paylaşmayı seçerdi? kim iş kurulması için evini satılığa çıkartırdı? bunun gibi hatta daha da kötü durumlar sonunda kanserle savaşırken kim kendi kocasının ellerinde gözlerini yummak isterdi?

    ginny bütün bu saçmalıkların dışında bir kadındı. fazlasıyla saygı duruşunu hakediyor. seni çok seviyoruz.
  • eski taşlardandır.

    (bkz: az kişinin bildiği güzel kadınlar)
  • lady virgina williams. williams'ın bel kemiği, sir frank williams'ın hayat arkadaşı, formula 1 tarihinin en önemli karakterlerinden birisi. bugün williams başarılarıyla anılıyorsa, bunda gina williams'ın payı büyüktür.

    frank williams bu spor uğruna evini sattığı zaman destek vermiş, kendisi 1986 senesinde kaza geçirdiğinde williams pit ekibinin başında durmuştur. frank williams kazadan sonra eski sağlığına kavuşamayınca, giba williams kendisinin tabiri caizse eli ayağı olmuştur. o tarihten sonra williams kendisi ile beraber nice podyumlar galibiyetler görmüştür.

    2013 senesinde savaştığı kansere yenik düşmüştü. o vakitten sonra da frank williams adeta kendisi tamamlayan bir yarısını kaybetmiş, kendisini geri plana atmıştır iyiden iyiye.

    kendini en iyi anlatan görsel de budur:
    görsel
  • (bkz: the mentalist)

    2. sezon 20. bölüm.
hesabın var mı? giriş yap