• vivox tv youtube yayınlar yapan bir kanal. ben bu kanalı çok beğendim beğenmemin sebebi bu yayınların sahiblerinin çok genç olmalarıydı.

    hepsi liseliydi. genel de lise çağındaki türk genci utangaç asosyal ne yapıcağını bilmeyen özgüveni düşük insanlar olarak düşünüyordum.

    ama burdaki liseliler farklıydı çok komik şakalar yapıyorlardı çok cesur sorular soruyorlardı ve çok enerjiklerdi. ve en önemlisi türkçe konuşmalarıydı. yani bizim gençlerimiz olmalarıydı.

    bende başlık açıp bir şeyler yazmak istedim ama vivox tv o kadar ciddi ve başarılı yayınlar yapıyor ki sıradan bir enry girmek yerine bir soru cevap şeklinde mailleşerek bir söyleşi yapmak istedim.

    mrb ben oğuz ekşi sözlük yazarıyım vivox tv için sizinle kısa bir soru cvp röportajı yapmak istiyorum vereceğiniz cvp göre bir yazı düzenleyim yayınlamayı planlıyorum.

    bu çok ciddi bir şey olmayacak beni fazla ciddiye almanızı istemem çünkü bu yazı ne kadar bilgilendirici olsada sizin popülerliğinizi artırıcı bir şey olmaya bilir. o yüzden beni çok ciddiye almanızı istemiyorum .

    ama ben sizi ciddiye alıyorum tabiki çok başarılısınız.

    ekşi sözlük nickim
    aristotelesin berberi

    bireysel yazar olarak bu maili atıyorum size ekşi sözlük şirketi adına değil.

    soruları hemen hepsini sormak istemiyorum bu mail size ulaşmayada bilir o yüzden bu biraz tanışma gibi olsun. cvp alırsam daha ciddi sorular hazırlamayı düşünüyorum.

    öncelikle nasıl kuruldu bu vivox tv kaç kişisiniz isimleriniz neler finalsal bir desteğiniz varmı sponsor arıyormusunuz öğrencimisiniz ne okuyorsunuz.

    aileniz nasıl bakıyor bu yayınlarınıza.

    şimdilik bu kadar teşekkürler.

    ___________________________________________________________________________________

    cevap ekin soysal dan geldi.

    nasıl kuruldu : ekin soyak daha önceden facebook'ta kendi profili üzerinden amatörce videolar çekiyordu. kürşad bozkurt adlı bir arkadaşının fikri üzerine ortak videolar çekip kendilerine ait bir facebook sayfasında yayımlamak istiyordu. 2 mart 2014 tarihinde facebook üzerinde sık sık videolar atmaya başladılar. sayfayı kurduklarında ibrahim güleryüz adlı bir arkadaşlarını da kameraman olarak yanlarına alıp 3 kişi olarak bu işe başladılar. daha sonradan ertuğrul bilgin adlı bir arkadaşlarınıda gruba aldılar. ekin'in fikri üzerine '' kamera şakaları '' çekmeye başladılar. bir süre facebook üzerinde paylaşım yaptılar ve izlenmeleri iyi gittiği için youtube'ye taşıyıp biraz daha ciddileştirmek istediler. halen youtube üzerinde kamera şakaları paylaşımlarına devam ediyorlar.

    kaç kişiler : 4 kişiler. ekin soyak, ertuğrul bilgin, kürşad bozkurt ve ibrahim güleryüz.

    iş durumu : ibrahim güleryüz hariç hepsi öğrenci . ekin ve ertuğrul lise son sınıf, kürşad lise 2. sınıftır.

    sponsor : sponsor veya herhangi bir kuruluş-şahıstan destekleri yoktur. youtube üzerinden çok az bir miktarda gelirleri vardır. o parayı da kendilerini büyütmek için reklam olarak harcamaktadırlar. kendilerine destek çıkacak sponsor da arıyorlar.

    aile : hepimizin ailesi bu işe destek vermektedir. yani olumlu bakıyorlar.

    soruların varsa cevaplayabilirim.

    ___________________________________________________________________________________

    burçlarınızı merak ediyorum

    takip ettiğiniz örnek aldığınız biri varmı

    vitaly zdorovetskiy gibi ve en merak ettiğim soru gelecek ile ilgili planlarınız neler yayınlarınızı geliştirip bu yayınlar ile hayatınızı devam ettirmeyi istiyormusunuz.

    sokakta video çekmenin zorlukları neler

    kaba davranan kişilerle karşılaştınız mı

    yaptığınız yayınları eğlenmek için mi yoksa eğlendirmek için mi yapıyorsunuz.

    sizin yaşınızdaki insanlar genelde sevgilisine sevdiğini söylemek için bile utanan
    asosyal kişiler.

    siz nasıl bu kadar cesur olabiliyorsunuz bu sosyalliğinizi zamanlamı geliştirdiniz.

    neden sponsor istiyorsunuz sponsor bulsanız ondan neler isterdiniz.
  • youtube'da denk geldiğim, whatever, stuart edge gibi orijinallerinin kötü bir taklidi olan kanal. herşeyden önce yapmak istedikleri şakalar ülkenin doğasına aykırı maalesef.
  • tüm videolarını izlediğim kanaldır.gerçekten yaratıcı,eğlendirici kanallardan biri.polislerdende çok çekmişlerdir.
  • sik gibi kanal, çizgilerini hiç bozmadılar hep sik gibilerdi.
  • amatör işlerin amatör kalması, profesyonelliğe geçiş yaptığında da bunu belli etmesi gerektiği gibi muhafazakar sayılacak bir görüşüm var,

    ya ben çok yaşlıyım, tutuculaşmaya başladım

    ya da

    günümüzde herşeyin bokunu çıkarmak artık "yeni normal" haline geldi.

    her iki durumda da kavrama zorluğu yaşıyorum.

    "hiç konuşmadan bmw ile kız tavlamak" http://alkislarlayasiyorum.com/…smadan-kiz-tavlamak

    çooook bariz biçimde bmw virali.. yani para karşılığı çok büyük bir ihtimalle.. acayip belli.. kamera açıları, kızın söyledikleri vs. vs..

    sahtelik o kadar belli ki...

    gençler amatörce başladıkları işi iki adımda paraya dönüştürme yolunu bulmuşlar.. eyvallah ama bunun viral olduğunu belli edin, kamera şakası gibi sunmayın.

    çok yorgunum çok.
  • bu videoya ya inana insanların akıl sağlığında mantık hatası olduğuna inanılması gereken bir durumdur.

    lan türkiye de hangi kız bilmediği birinin arabasına biner araba isterse ferrati olsun amk. onca tecavüz var sen hiç konuşmadan hemde laubali bir şekilde hist pis le arabaya kız atacaksın. bende bunu yiyeceğim.

    beyniniz yoksa mantıklı değilseniz izleyin yoksa benim gibi 40 sn de bırakırsınız.
hesabın var mı? giriş yap