• muazzam sevimli bir yer, ayrıca tatlılar şahane. mutluluk sandalı gerçekten insana mutluluk dopingi yapıyor.

    yalnız ufak bir sorunları var. son 2 seferdir, tabağımda kıl çıkıyor. ayrıca masalarda hep parmak izleri vb. oluyor. keşke biraz daha dikkatli olsalar. bu kadar sevimli bir yer böyle basit bir sebepten heba olmamalı.
  • tabağımda kıl çıkan yer. ama personeli o kadar ilgili ve güleryüzlü ki evde annemin yemeğinden bile çıksa tepki göstereceğim şeyi misafirperverlikleri nedeniyle es geçtim.
  • istanbul'da gittiğim sayısız çikolatacıdan beğenmedim diyebileceğim tek yer. adından da anlaşıldığı gibi mekanın belli bir teması var ancak içerisi playlist'i türkçe pop'tan oluşan ara sokak taksim kafelerini andırıyor. allah aşkına, filmin kocaman bir soundtrack'i var, ne diye uyduruk şarkılarla mekanınızı imam hatip liseli kız ortamına çeviriyorsunuz?
    tüm bunlar bir kenara, servis edilen çikolata verdiğim paranın 1 kuruşuna değse... yarı akışkan "belçika" çikolatası ve 2 top ekonomik paket vanilyalı algida dondurmasına 20 lira verdiğim için hala üzülüyorum.
    gitmeyin, götürmeyin.
  • j'ador'a alternatif ararken denk geldim, "gerçek aşk"ından denedim ve gerçekten de aşık oldum :)
    çikolatasının performansı bence çok başarılı...
  • olsa da yesek. yalniz filmde ki sari sacli (surekli cakkidi cakkidi sakiz cigniyor) kiza hala uyuzum. (bkz: charlie chocolate factory)
  • bugün sevgilimle kadıköy'de ki şubesine gidip tatlılarına bayıldığımız mekan.
hesabın var mı? giriş yap