• kore orijinli su arıtma üreticisi
  • 4 aydır filtre değiştirmeye gelemeyen firma.

    genel merkezi her aradığımızda, gönderiyoruz, hallediyoruz, yarın değiştiriyoruz deyip eve hapsederler, sonra da, ne gelen ne giden.

    filtre ve filtre değişim ücreti de azımsanmayacak kadar pahalı. hal böyle olunca astarı yüzünden pahalıya gelmekte.
  • 80 tl’ye mal olan bir ürünü 2000 liraya almak ister misiniz ?

    cevap evet ise buyurun....
  • 10 gündür filtremi gelipte değiştirmeyen tırışka firma.
    tanım:ürünleri satarken iyi ,iş hizmete gelince işe yaramayan şirket.
    edit: 20 gün kadar sonra lütfedip geldiler.
  • kore menşeili, önümüzdeki dönemlerde batacağını hissettiğim su arıtma sistemleri firması.

    kendilerinden satış temsilcisi arkadaşımın yoğun ikna çabalarından dolayı kiralama yöntemiyle 5 cihaz aldım, 5 bin derde sahip oldum.

    cihazlarımdan biri 3 aydır nakil sırasında kayıp, birinin nakli 4 ayda gerçekleşti, 3 tanesi arızalı, 5inin de filtreleri zamanında değişmedi ya da hiç değişmedi.

    firmaya telefonla ulaşmak bazen bir ayı bulabiliyor, çalışan tek birimleri tahsilat birimi. vermedikleri hizmetin parasını yasal işlem tehdidiyle isteme küstahlığı da cabası.

    anlatıldığında mantıklı ve hesaplı gelen bu sistemden kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum.
  • eversky akilli klozet kapagini neden kullanmaliyiz? klibiyle gulduren, guney kore menseli su aritma ureticisi.
  • bu kadar büyük firmayla(samsung, yurtiçi kargo) anlaşma imzalayıp, onlara bile su arıtma cihazlarını sattıklarına hayret ettiğim oluşum.

    firma diyemiyorum zira öyle bir kurumsallığın ve planlamanın yanından bile geçemeyecek kadar amatörleri çatısı altında barındırıyor.

    uzun zamandır aldıkları üyelik ücretlerine karşılık, aylardır filtre değişimi için ne aramalara ne de maillere dönmemelerine aşırı kızgınım. buradan kendilerine hodri meydan. uğraşacağım sizlerle kardeşim, hem hukuki hem de bireysel olarak sabah akşam bıktırana kadar...

    aman uzak durun ne olur... saka için. paketlenmiş ölü su belki ama en azından ph'ı yüksek. yoksa bizim gibi musluk suyu üstüne bir de para ödersiniz enayi gibi...
  • bunlarla2018de sözleşme yaptık 4 ayda bir filtre gönderilecek ben de aylık 60tl para ödeyeceğim şeklinde.

    bir noktadan sonra sözleşme şuna verildi ben her ay 60tl ödeyeceğim ödemezsem onlar 3 ayda bir beni arayıp para isteyecekler ama kimse kimseye birşey vermeyecek.

    bunu da şöyle sağladılar filtre almak senin hakkınsa eğer bir şekilde günlerce uğraşıp didinip arayıp tehdit edip mahkemeye gidip filtreyi bir şekilde alabilirsen alırsın yoksa ayda 60tl hesaplarına yatırırsın.

    bir çeşit nitelikli dolandırıcılık aslında. onların sorunlu olduğu vazifeyi de sen takip ediyorsun seninkini de sen takip ediyorsun. bir noktada da bıkıyorsun ve hiçbir şey almadan para ödemeye devam ediyorsun. nafaka öder gibi bir şeye dönüşüyor.

    buradan çıkaracağımız ders belli zaten kimseyle yıllarca sürecek anlaşmalar yapmayın.
  • böyle bir firma yok desek yeridir. kore menşeili diyorlar ama yaptığım araştırmada böyle bir firma bulamadım. yoksa bir güzel döşeyecektim şikayetlerimi.

    öncelikle suyunun tadı çok kötü. yemekte çorbada pek belli olmuyor ama kahve ve çay yapacaksanız hiç yapmayın. musluk suyu daha iyi söyleyim.

    kısaca hiçbir hizmet ve fayda görmeden her ay para ödersiniz. filtre değiştirmezler, telefonlara, maillere cevap vermezler. aylar süren cebelleşmeden sonra ulaşırsınız tamam derler ama yine gelmezler.

    lütfen bu gibi firmaları thh, cimer, ticaret bakanlığı gibi kurumlara şikayet etmekten çekinmeyin.
hesabın var mı? giriş yap