• gun itibariyle ruslarin amerkalilari counter strike'ta tokat manyagi yaptigi (yine de oyunu kaybettigi) bir aktivite. warcraft turnuvasini cinli bir cocuk kazandi. ortam kapasitesine gore son derece tenhaydi. mekanda crysis gibi (a$mi$) oyunlarin alpha surumlerini oynamak, halo 3 denemek mumkun idi. pazar itibariyle finaller oynanacak.
  • starcraft sampiyonu az evel kore den stork[p] olmustur. cin li pj[p] ile yaptigi 2 maci cok rahat bir sekilde alan stork bu maclarda hem macro hem de micro management konusunda ne kadar ustun oldugunu gostermistir.

    ozellikle ikinci maci wcg sitesinden izlemenizi tavsiye ederim.
  • seattle daki finallerden izlenimler:

    - turk gamer lar bu seviyeye ulasamamis. gordugumuz tek turk oyuncu hollanda formasiyla yarisan arman baysal idi. neden ki ?
    - counter strike i fransizlar kazandi. finalde danimarkayi yendiler. fransiz seyirci her zamanki gibi ulus-devlet tezinin olmedigini haykiriyordu*.
    - crysis cok cok cok guzel olmus. inanilmaz bir basari.
    - guitar hero nun sesi uzaktan hos gelirmis. zor bir oyun.
    - world cyber games erkek egemen bir ortam. yani kiz gamer cok cok az. zaten ortamda moral amacli yapilan etkinlikler de guzel kiz hostesler ve son model spor araba tanitimlari.
    - halo3: oynadim ama 1 frag im olmamistir. kontrollere alisamadim heralde.

    guzel bir etkinlik idi. bedavaya girdik son model oyunlarimizi oynadik...
hesabın var mı? giriş yap