• uzunca araştırmalarım sonunda iphone 4 için en uygun invisible shield olarak bu markayı buldum. benim uyguladığım wrapsol ultra drop + scratch protection. telefonun arka tarafı daha önemsiz olduğu için öncelikle o tarafını kaplamaya çalıştım ama toz derken, çıkar geri yapıştırmayı dene derken uzun uğraş sonucu kaplayabildim. biraz parmak izi kaldı ama yapacak bir şey yok. kenar bantları uygulaması ise çok kolay. ön tarafın uygulamasını ise neredeyse kusursuz bir şekilde tamamladım. düzgün bir şekilde uygulamanız için:

    - öncelikle bu kılıfı tutmadan önce elinizi ıslak mendille güzelce ıslatın. böylece üzerinde parmak izi kalmıyor. ama tabi bunu dedim diye 2 parmak arasına alıp iyice sıkıştırmayın.*

    - kılıfı plastikten asla tamamen ayırmayın. kılıfı plastiğinden biraz ayırdıktan sonra ekrana oturtun. geri kalan kısımları gelen silgi ile yavaş yavaş uygularken kendiliğinden ayrılacaktır zaten.

    - eğer ekranda kabarcık kaldıysa tamamını uygulamadan önce kaldırıp tekrar uygulayabilirsiniz. herhangi bir sıkıntı ya da yapışmama durumu olmuyor.

    - uygulamayı mutlaka temiz bir odada yapın. ben oturma odasında denedim toz kaçtı, mutfağa geçtim toz kaçtı. büyük sıkıntı. mümkünse kullanılmayan bir odada halledin işinizi.

    bu kılıfı almak için araştırdığımda her yerde karşıma tek kişi çıktı. donanımhaber, gittigidiyor, sahibinden... hepsindeki olumlu yorumlara güvenip sahibinden.com üzerinden almaya çalıştım ama hata alıp durdum sitede. bu arkadaş saolsun gece 1 de mail atıp ilgilendi ve gittigidiyor üzerinden aldım. 1 günde elime ulaştı. kılıfla ilgili ufak bir sorun yaşadım. mail attığımda hemen cevap yazdı, ilgilendi saolsun. eğer almak istiyorsanız şu adreslerden güvenle alabilirsiniz:

    http://sarielma.sahibinden.com/
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/wrapsolturkiye/

    not: satan arkadaşla herhangi bir ilişkim yok. hizmetinden memnun kalmış bir müşteriyim sadece.
  • şöyle bir de videosu bulunan, iphone un sağı, solu, üstü, altı, arkası ve önü için ayrı ayrı parçaları olan, yapışkanlı koruyucu kılıf. dün 50 liraya bir tane aldım bunlardan, starbucksta her yerini cillop gibi taktım, lakin tam ön tarafını takıcakken(evet en önemli tarafı) içtiğim kahve ve yediğim kurabiyenin ufak, muhteşem bir sentezi araya kaçayazdı.. müthiş zekamı kullanarak kaldırıp, yapışkan tarafından, sarı temizleyici beziyle silmeye çalıştığımda bu muhteşem senteze, o bezin müthiş tüylerinin de katıldığını gördüm.. sonuç olarak ekran bok oldu. iphone 4 ümün her yerine cilloplar gibi uygulayabildiğim bu kılıfı, ön yüzüne uygulayamamıştım.. ekranda bir sürü toz olmuştu.. çok sinirlendim, az evvel gittim ve aynısından bir tane daha aldım. (bkz: istinye park) (bkz: pupa) ön yüze çok da güzel taktım. * diğer yüzleri de masamda duruyor işte, birisine veririm heralde.. (bkz: uzun uzun yazıp aslında hiçbir şey anlatmamak)
  • ekrandaki görüntü kalitesinde herhangi bir düşüse sebep olup olmadığını merak ettiğim bodyguard
  • yaklaşık dört ay önce internet üzerinden türkiye resmi distribütörü olan elmaadam.com sitesinden aldığım ve hiçbir sorun yaşamadan kullandığım ürün. uygulama sırasında yapılan acemiliklerden ve hard kullanım şartlarından olsa gerek, makinanın arka kapak filminde deformasyonlar oluştu.

    ürünün asıl güzelliği de burda, ulaşıp bilgi almak istediğim firma temsilcisi, alışkın olduğumuz zorluk çıkaran satıcı yerine gayet nezaket içinde ürünün değiştirilebileceğini ifade etti. müşteri memnuniyeti açısından sattıkları film kadar sağlam bir firma diyebiliriz.
  • iphone 4s icin aldigim fakat taktiktan sonra kullanirken sararma problemi yasadigim beni magdur eden ekran koruyucu.iphone 5 icin elmaadam.com uzerinden bodyguardz aldim hem paketten ikiser adet cikiyor hem de uygulamasi daha kolay.
  • otterbox tarafından satın alınmıştır. yeni ürünler otterbox kutusu ile satılmakta. umarım sararma konusuna bir çözüm bulunmuştur. yanları da kaplaması ve başka bir kılıfa ihtiyaç bırakmaması açısından hala rakipsiz.
  • iphone 6’dan bu yana kullandığım kaplama. telefonun orijinal görünümünü koruduğu için kalın arka ve cam ön kaplamalardan daha estetik gözükür. küçük tefek çizilmelere karşı güzel korur ancak camı kırılmaktan koruyacağını pek sanmıyorum. en büyük eksileri fiyatının epey pahalı olması ve yaz dönemi deniz/havuz kenarı, kumsal vb. de kendini salıp açılmaya başlamasıdır. bir defa da sıcakta cebimdeki kredi kartıyla yapışıp ayrılmıştı. senede min 2 defa değiştirileceği ve takım halinde (ön arka yüz beraber) satıldığı göz önünde bulundurularak tercih edilmelidir. son olarak maalesef iphone 8 in arka yüzüyle bir uyumsuzluğu var daha şimdiden iki kaplama ziyan oldu bile.
hesabın var mı? giriş yap