• veri analizi konusunda yetersiz kalan excel için yapılmış bir veri analizi eklentisi. time series ve monte carlo gibi analizleri yapmanızı sağlıyor. ayrıca ek olarak latent class ve 3d görselleştirme paketleri de var. ancak path modelling, monte carlo analizi, 3d görselleştirme ve lc sadece windows kullanıcıları için üretilmiş. farklı kullancılara yönelik farklı paket çıkarmışlar ve bütün paketlerin özellikleri farklı. bütün özellikleri kullanmak isteyenler için ise premium paket var. hangi paket neyi içeriyor buradan bakabilirsiniz:
    https://www.xlstat.com/en/solutions/features

    excel'i iyi bilip veri analizi açısından güçlü olmadığı için başka program kullanmak zorunda kalanlar veya excel dışında bir program öğrenmek istemeyenler için işe yarar gibi gözüküyor. bence çok büyük bir eski yanı yüksek fiyatı. https://www.xlstat.com/en/order

    ücretsiz alternatiflerin rahatça bulunabileceği bir dönemde böyle yüksek fiyatların amacını anlamıyorum. zaten sırf bu yüzden almadım. ama excel dışına çıkmak istemeyenler bu eklentiyi alıp kullanabilir.

    bu eklentiyi görüp inceledikten sonra, microsoft'un neden bu özellikleri excel'e eklemediğini düşünmeye başladım. gayet güzel bir veri analizi yazılımı olabilecekken çok zayıf falan bir şey yapmış koskoca şirket.
  • crack dosyası elinde olan bir yazar varsa yardımını bekliyorum
hesabın var mı? giriş yap