• ytudak'ın eski ve baba bir eğitmeni. adrenalin doğa sporları malzemeleri mağazasının ortağı ve yöneticisi. eğitmenlerin eğitmeni, karizma sahibi dağcı. gecenin köründe kaldırması ve abuk subuk aktivitelere koşturması ile ünlüdür. saat üçte kaldırıp çadırları toplatıp eşkenar beşgen olarak kurdurduğu söylenir.
  • kardan eskenar sekizgen yaptırmak olabilir ama cadırları eskenar besgen yaptırdıgını hic duymamıstım.
  • ytudak çınarcık faaliyetinde yirmi dakikada çadır kuramadık diye bizi full kamp yüküyle kamp etrafında on tur ko$turan ki$i. bir dahaki kuru$umuzda yirmi dakka içinde toplayıp kurup bir daha toplamı$tık ya, o ayrı bir mevzudur.
  • 1 aydir full time kovalamadigim yerli yabanci fitness kanali web sitesi kalmadi. bu abinin kanalini bulunca maden bulmus gibi hissettim resmen. basit sade anlatimli, video ile es zamanli antreman yapabileceginiz icerikleri var. gavurlar bu abinin yaptigini parasiz yapmaz. kendisine icerikleri icin tesekkur ediyorum.
    aylar sonra gelen edit: kendisinden profosyonel hizmet satin aldim. hala uyguluyorum ve sonunda surdurebilir antreman ve beslenme aliskinliklari edindim. kesinlikle tavsiye ederim.
  • bir kız babası
    güncel olarak güç ve fitness adında bir web sitesi ve youtube kanalı var. bu mecralardan spor ve beslenme konusunda insanlara yardımcı olarak geçimini sağlıyor. yakın zamanda kendi adıyla ( tansuğ spor ürünleri ) spor ekipmanları satmaya başladı. spor alanında net, anlaşılır, karmaşadan ve safsatadan uzak nokta atışı bilgiler verir. ınstagram ve facebook'da haftanın en az iki günü canlı yayın yapar ve spor ve beslenme sorularını yanıtlar. zaman zaman yapmış olduğu seyahatlerde bölgesel yağ kaybını arar. henüz bulamadı. bulsun ilk gidecek olanlardan biriyim. sert müzik sert kahve sever.

    edit; 27/08/2019 itibariyle 47 yasinda genc kizlarin hayallerini susleyen bir vucut yapmis insan.
  • bu arkadaşın yak 66 programını satın almak istiyorum. daha önce satın alıp kullanan arkadaşlar mesaj atıp bilgi verirse çok çok memnun olurum
  • instagramdan yolunu bulanlardandır kendisi.
  • yakyakyakyakyak diyerek yag yaktirmaya calisan adam. kendisinden hizmet satin almadim ancak merak ediyorum nasil bir program sundugunu. ınstagram ve youtubeda oldukca aydinlatici bilgiler verdigi icin guven uyandiriyor. ancak programlarina kaydolan bir kisiyle tanisip olayin direkt icinden bilgi alarak kendimi ikna etmeyi isterdim.
    edit:bu entry icin bazen mesaj atanlar oluyor yanit alabildin mi diye. aldim. yanki hoca kendine ait sosyal medya hesaplarinda da genel olarak bahsediyor zaten ne yapmak ne etmek gerektigine dair onlari takip etmeniz bile yeterince fikir sahibi olmanizi saglayacaktir. dusuk karbonhidrat temelli beslenme sekilleri on plana cikiyor diyetlerde, antremanda da sureklilik gerekiyor yani adamin mucizevi formul sattigi falan yok ve kesinlikle oyle bir iddiasi da yok. hayatindan basit karbonhidrati sekeri sagliksiz olan seyleri cikarir duzenli antreman yaparsan, gunluk kalorini bilirsen yag yakarsin diyo.
  • ne dedigini "genelde" biliyor gibi duruyor bu adam.

    lakin takipcisiyle iletisimi bir tuhaf : x bir platformda y bir kanalda her zaman cahilce soru soran, trolleyen, hosuna gitmeyen seyler soyleyen birilerine rastlarsin/rastlayacaksin.
    bu profillere takilip surekli laf yetistirmeye, atarli yanit vermeye, tanimadigin herkese de potansiyel olarak bu profillerden biriymis gibi yaklasmaya meyilli olursan sosyal medyadaki iletisiminde sinir harbi monolog/diyalogdan gecemezsin, eleman da bayagi bundan muzdaripmis gibi.
  • eşim, hocanın “yak66” programına dahil oldu. bir haftada 5 kilo gitti. tartı değil mezuranın önemli olduğunu belirtiyor. gerçekten ölçülerinde de küçülme var. 8 gündür şeker ve şekerli gıdalar tüketmiyoruz. beslenme programında son derece lezzetli tarifler var. bence kilo sorunu olanların önce instagram hesabını takip edip bir süre hocayı tanıması ve sonrasında uygun programlarından birini almasını öneririm.

    edit: 7. hafta ve 14 kilo gitti.
hesabın var mı? giriş yap