• bu dönemde bilecik'te chp'den 1. sıra adayıdır.
  • 24. dönemde meclise girememiştir.
  • ince yanlısı olup, ince’nin genel başkan olması için çalışmaktadır.
  • umudumuz muharrem ince'nin genel başkan seçilmesi yolunda elini taşın altına koyduğu için takdirimi kazanan isim.
  • 24 haziran 2018 seçimleri sonrası chp'de gelişen kurultay restleşmesi sürecinde aldığı aktif rol nedeniyle bilecik ilinin adını tüm türkiye'ye ezberleten siyasetçi.

    her akşam haber bültenlerinde bilecik milletvekili sıfatıyla kendisini bir şekilde görüyoruz, ülke yüksek dozda bilecik'e maruz kaldı.
  • ince başaramaz ise siyasi yaşamı bitecektir.tarihte böyledir hep galipleri,güçlüleri yazar.adil bir durum değildir velhasıl.
  • seçim sürecinde birkaç toplantısına katılma fırsatı bulduğum siyasetçi. bu toplantılarında chp ve kemal kılıçdaroğlu adına tek bir kelime bile etmedi. bütün konuşmalarını muharrem ince ve kendisi üzerinden yürüttü. eğer %8'lik fark varsa, bu fark muharrem ince'nin yanında olan bu ve bunun gibi birçok siyasetçinin chp'nin aleyhine bir şekilde yürüttüğü seçim kampanyası yüzündendir.
  • sanırım kendisi gemisini yüzdürme derdinde olan siyasetçilerden bir başkası. 630 imza topladıklarını iddia ediyordu ama gerçek sayı 569 çıktı. yasal gereklilik olan 622'nin altında kalınmış olsa da bu sayıyla bile genel merkez'in kurultayı toplaması gerekir. zira 569 sayısı da çok ciddi bir eğilime işaret ediyor.

    ancak, bu abi ve etrafındakiler ne diye uydurmasyon 630 sayısını ortaya atma gereği duyar anlayamıyorum. hesaptan düşülmesi gereken mükerrer imza, fotokopi belge, vs. detayına girilmeden önce bile teslim ettikleri toplam 618 belge varmış. bunu bile dürüstçe söylemeyip 622 eşiğinden fazla belge teslim etmişler gibi manipülasyon yapma gereği neden hissedilir? bu hareketleri ile aslında suçladıkları genel merkez'dekilerle aynı kafada tipler olduklarını, sadece koltuk kavgası yaptıklarını bir kere daha ispatladılar.

    kendisinin muharrem ince'nin bülent tezcan'ı oluşunu eğlenerek takip edeceğim. heyecanlı chp'liler bu sefer de bu abiye saydıracaklar. zira taraf oldukları mücadelede bir tarafın iyi bir tarafın kötü olduğunu zannedecek kadar saflar.

    çözüm: ne ince, ne kk... tüm bu rezil kavgada kirlenmemiş 3. bir ismin çıkarak partiyi yerel seçimlere taşıması tek makul yol.
  • chp`nin cok caliskan bilecik milletvekili. muharrem ince`ye yakinligi ile de biliniyor.

    2019 yerel secimlerinde gorunen o ki, yine gorevini layikiyla yerine getirmis. 3 donemdir akpde olan merkez belediyesini chpnin almasina katki saglamistir. bir diger buyuk ilcesi bozuyukte akpden yine chp`ye gecmistir.

    ancak sogut ilcesinde millet ittifakinin iyi parti adayi chp`liler tarafindan desteklenmeyince cumhur ittifaki mhp adayi secimi kazanmistir. bu konuda ne gibi bir calismasi oldu merak etmekteyim.
  • chp içinde siyaseti çok iyi bilen oyun kurucu, gençlik yıllarından bu yana milletvekili olan, şu anda da, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısının yardımcısı olan bilecik milletvekili..

    muharrem ince'nin çok yakın dostuyken, memleket partisi'nin kuruluş aşamasında, kemal kılıçdaroğlu ile görüşüp, chp'de konumlanmıştır.

    kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi adeta, ince'nin sonunu hazırlamıştır; çünkü tüzün dışında ince'ye sözünü geçirebilen kimse kalmamıştır.

    etrafı şakşakçılarla çevrelenen ince de, %1 seviyesinin altına doğru evrilmiştir..

    tüzün eski bir kurttur. lise mezunu olmasa vs genel başkan bile olabilecek siyasi kurnazlığa sahiptir..
hesabın var mı? giriş yap