• hz. nuh’un oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü öne süren,

    10 bin yıl önce o dönemde hz. nuh’un 400 metrelik dalgalara dayanan çelik levhalardan yapılmış bir gemi inşa ettiğini ve geminin nükleer enerji kullandığını sıçmak..

    ve bunları açıklamakta zorluk çeken dr.

    (bkz: nuh oğlunu cep telefonu ile aradı)

    edit; başlık eklendi
  • kendisi aslında şeref düzyatanlar'dır. nuh tufanı ile ilgili iddia ettiği şeyi daha mantıklı bir çerçeveye oturtmak imkansız çünkü. iddiası şeref düzyatanlar tarzı bir iddia. üzerinde fazla durmaya gerek yok kesinlikle şeref düzyatanlar bu adam.
  • içtiği şeyi merak ettiğim şahıs. böyle kafalar nasıl oluyorlar anlamış değilim.
  • akademik sayfasında "tanınırlık" bölümü boş. artık gönül rahatlığıyla doldurabilir. tanıdık kendisini.

    http://aves.istanbul.edu.tr/yornek/basarilar
  • söylediklerini acımasızca eleştirmeden önce üzerinde düşünmemiz gereken insan. baz istasyonlarını su geçirmez yaptılarsa demek ki.

    kişisel kanaatim hz. nuh oğlunu ikna edemeyince hem rehberden hem de arkadaş listesinden silmiştir.
  • buyuk umutlarla acilan ibn-i haldun universitesinde calisiyormus kendisi. evet ibn-i haldun universitesinin gelecegi hakkinda da bir fikre sahip olmus olduk.

    edit: @truva prensi uyardi ibn-i haldun'da degilmis. ıstanbul universitesinde hocaymis.
  • bu adamı köy kahvesinde bile ciddiye almazlar. üniversiteye nasıl almışlar anlamak mümkün değil. gelde bu adamın öğretim üyeliği yaptığı üniversiteye çocuk gönder !!!
  • trt ekranında, "hz. nuh cep telelefonu ile oğlunu aramıştır", "insansız hava aracı göndermiştir" şeklinde garip beyanları olan zat.

    kaynak
    kaynak
    (bkz: www.yavuzornek.com)

    --- spoiler ---
    yazar dr. yavuz örnek 1958 erzurum ili, ispir ilçesi doğumludur. dr. örnek evli ve iki çocuk babasıdır.
    ilkokulu petekli köyü’nde, orta ve liseyi gebze’de, üniversiteyi 1981’de erzurum’da tamamlamıştır. kimyacı olmakla birlikte bilimin pek çok dallarında fikir ve çalışmaları vardır. 1983 sonlarında van yy üniversitesine asistan olarak atandı. burada bitki hormonları üzerine yüksek lisans yaptı.
    1990 yılında abd’ye gitti. abd’de new york syracuse üniversitesi’nde yüksek lisans ve washington american üniversitesi’nde doktora yaptı ve orada kaldı. 2010’da kesin dönüş yapıp istanbul üniversitesi deniz bilimleri ve işletmeciliği enstitüsü’nde yrd. doç. dr. olarak göreve başlamıştır, halen bu görevdedir.
    yosun kimyası, ilaç sentezi, meteor organik kimyası üzerine teorik ve deneysel çalışmaları bulunmakla beraber ömründe her zaman su kaynakları üzerine çalışmalar yapmış, tufan’ı dünyada ilk kez bilimsel açıdan incelemiştir.
    ülkemizde bir kaç üniversitede yosun araştırma merkezlerinin açılmasının önemini vurgulamaktadır. tübitak bünyesinde yalnız ilaç geliştirmeye yönelik, kimya, tıp, eczacılık, diş hekimliği fakülteleri ve diğer ilgili birimlerle ortak çalışan tam teşekküllü tek bir merkez açılmasını önemle tavsiye etmektedir. kalkınmanın ve hayatta kalmanın bilim ve maneviyata sahip çıkmakla mümkün olacağını, teknolojide maneviyatsız kalkınmanın öncelikle ülkesine, bölge ve dünya’ya yıkım getirebileceğini vurgulamaktadır.
    --- spoiler ---
  • bu dayı nasıl oldu da akademisyen oldu, benim bildiğim ispir'den fırıncı çıkar. bu şahsın ünvanı da derhal fırıncıya evrilmelidir, zira konuştuklarının akademisyenlikle alakası yoktur. hatta fırıncılara ayıp olur, arkadaşı direk fırın küreği olarak kullanabiliriz.
  • düz mantığı türkçe sözlükte aratın fotoğrafı çıkacak şahıs. deneyin yazdıysam buraya çıkacaktır.
hesabın var mı? giriş yap