• bugün farkına vardığım durumdur.ofiste bilgisayar arızalandığı için acil bir konuda raporlama yaparak yetiştirmem gerekiyordu.mecburen elimle yazmak zorunda kaldım.farkına vardığım şey ise tekleyerek yazmam oldu.elime kalemi ve kağıdı alıp uzun satırlar yazmayalı yıllar olduğunu fark ettim o an.iş yerinde aldığımız küçük notları saymazsak tabi.gerçi beş dakika sonra o tutukluğu attım ama insan yine de hayret ediyor. bilgisayar ve cep telefonlarında sürekli yaza yaza kaleme ve kağıda yabancı olmuşum.
  • herhangi bir kurumla münasebet halinde bulunup form vs. doldurmam gerektikçe fark ettiğim durumdur. yıllar geçtikçe yazım çirkinleşmeye, okunamaz bir hal almaya başladı. karşıdaki görevliden doktor musunuz sorusuyla karşılaşmam harici bir getirisi de yok.
  • yazı yazmayı ve kitap okumayı çok seven bir kişilik olarak ben, kalemden ve kitaptan az da olsa ayrı kaldığımda başıma gelir. korkarım kalem tutarken dengesini kaybeden parmaklarımdan, kitabı okurken dönmeyen dilimden. sevilen şeyleri kaybetmek ya da becerinin azalması tedirgin eder meraklısını.
hesabın var mı? giriş yap