• istanbul da vatan sağlık ve eğitim vakfı tarafından kurulacak olan yeni bir vakif universitesi.
  • 2010-2011 öğretim döneminde ilk öğrencilerini alacak, istanbul’da vatan sağlık ve eğitim vakfı tarafından yeni kurulmuş bir vakıf üniversitesi. tıp, sağlık bilimleri, diş hekimliği, eczacılık, fen-edebiyat, mühendislik-mimarlık, iletişim fakülteleri ile işletmecilik meslek yüksekokulu, sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu, sağlık bilimleri enstitüsü, sosyal bilimler enstitüsü, fen bilimleri enstitüsü, atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi enstitüsü'nden oluşacakmış.
  • az önce ofisin penceresinden dışarı bakarken dumura uğrama sebep olmuş, bana "oha lan, baksana üniversite açmışlar karşıya" dedirten üniversite. tam olarak cevizlibağ vatan bilgisayar'ın karşısına konuşlanmış kırmızı tabelalı, yeşil camlı, gri bina.

    metrobüs hattı güzergahında olması ve cevizliğibağ'ın ana durak gibi birşey olması artı gibi gözükse de etrafta takılacak mekan olmaması, yemek yemek için ancak tabldot lokantalar bulabileceğiniz bir çevreye sahip olması büyük dezavantaj. en yakın burger king merterde. oraya ulaşmak için 1 araçla 1 durak mesafesi yol katetmeniz gerekmekte.

    dersten çıktığınızda gezmek isterseniz 1 otobüsle taksime, 1 metrobüsle mecidiyeköye, 1 tramvay ile eminönüne yada çapa - şehremini civarına, yine bir otobüsle bakırköye gidebilirsiniz. anadolu yakasında oturuyorsanız 500 serisi otobüsleri yada metrobüsleri kullanabiliteniz çok yüksek.

    tercih yaparken bunları gözönünde bulundurmanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • cep telefonum nasıl ellerine düştü merak ediyorum. görsel iletişim tasarımına bekliyorlarmış beni.
  • umalim ki kaderi adini cagristirdigi yeni yuzyil gazetesine benzeyip de once yeni binyil sonra da "elveda bu yil" olmasin...
  • azmi ofluoğlu'nun mütevelli heyeti başkanı olduğu, tıbba fazla ağırlık verecek ve ... belki de kuponla diploma verebilecek üniversite... yeni yüzyıl deyince aklıma başka bir şey gelmiyor!
  • tıp, eczacılık ve mühendislik bölümlerine öğrenci alımı ek kontenjanda olacakmış.

    http://www.yeniyuzyil.edu.tr/…dex.aspx?pid=3&sid=34
  • çok ilgiç bir üniversite.
    tanitim gününe gittigimde kefelerinin saga çekmedigini ögrendigim, ayni zamanda böyle sanki aileden birinin evlenme duyurusu varmis da ailecek toplanmısız muhabbet ediyormuşuz etkisi yaratan bir kadroya sahip üniversite ama güzel begendim, cana yakın ve yeni koktugu için ögrenci karsilamaktan bıkmamış bir üniversite, tek bina içine bütün bölümleri sıkıştırması ilginç olsa da vakif üniversitesidir kızmamak lazım.

    "mezunlarımız şayet iş bulamaz ise biz onlara iş buluruz bu da zorunlu hizmet şeklinde degildir." diyorlar dogrudur herhalde diyor. çıkınca tonton baba'ya gidin bir kokoreç yiyin diyorum.
  • artık öğrencilerine kavuşmuş olan ve ek yerleştirme ile nüfusunun biraz daha artması beklenen üniversite.
  • okul işi tutmazsa katlı otopark işine gireriz temalı kampüs binasına sahip üniversite.
hesabın var mı? giriş yap