• şu anda akciğer kanseri olan ve beynindeki metastaz sebebiyle bilinci kapalı şekilde acil serviste yatan babamı yoğun bakıma alamıyoruz. söylenene göre antalya'da ki hiçbir hastanede yoğun bakım ünitesinde yer bulunmuyor, ve uzunca bir bekleme sırası mevcut.

    ekonomi sıkışınca ivedilikle yeni vergiler getiren devletimizi, aynı ivedilikle yoğun bakıma ihtiyaç duyan hastalarımıza çözüm bulmaya davet ediyorum.

    edit: özelden ve post üzerinden geçmiş olsun dileyen tüm suserlara çok teşekkür ederim.
  • her basın açıklamasında %65 olarak bildirilen yoğun bakım doluluk oranlarının %100 olduğunun kanıtıdır bu durum. hastalar 24 saatten uzun süre acil serviste bekliyor, gerekli tıbbi bakımı alamıyorlar, sistem çöktü.
    artık gerçekleri konuşmanın zamanı gelmedi
    mi?
  • işte bu konu gerçekten önemli ve kaynamamalı. yarın sizin de bir sevdiğiniz hastaneye gittiğinde çok geç olabilir.

    yoğun bakımda boş yer yok ve hastalar acilde bekletiliyor ve bunlar sır gibi saklanıyor. neden saklanıyor?

    yoğun bakım doluluk oranı %66 denilmemiş miydi?
  • üniversiteler açılmasın, toplu etkinlikler yasaklansın dediğimizde kötü oluyoruz. hastaneye işi düşen veya hastanede olan kişiler durumu görüyor. umarım en kısa zamanda uygun bir yatak bulunur. keşke elimizde bir şey gelse de yardımcı olabilsek.
  • özellikle istanbul'daki toplu taşıma durumuna bakacak olursak yakın zamanda büyük şehirler için çok kötü sonuçlar doğurabilecek bir dönemin yaklaştığını gösteren belirtidir. bir diğer önemli konu da virüs kapan bir kişi bir daha virüs kapabilir.bundan dolayı yeterli önlem alınmadıkça herkes kış olay tekrar başa saracaktır.
  • acil önlem alınarak acil servislerin normale dönmesini sağlanmalıdır. gerekirse sokağa çıkma yasağı gelsin. durum kritik.
  • bize yalan söylediler nakaratının tekrardan beynimde yankılanmasına neden olan durum.

    not: bir iki hastane için mi yoksa hastanelerin çoğunluğu için mi geçerli olduğunun araştırılması gerekir.
  • akciğer kanseri ve belki de ömrünün sonuna yaklaşan babam için bir devlet hastahanesinde 2 haftadır boş yatak bekliyoruz. ilk sıradasınız dediler bir türlü o yatağın biri boşalmadı ki babam tedavi görsün. sağlıkçıyım evde kaldığı süre boyunca ben bakıcısı oldum hizmet yerdim. bünyesi ve tedavisi için yeterli değildi bu. 2 hafta boyunca gerekli olanaklar bir türlü sağlanamadığından dayanamadı babam, evde yapılabilecek ne gerekiyorsa yaptık ama daha fazlasına ihtiyacı vardı. şok geçirmeye başladı. 2 gecedir acildeyiz. sağlıkçılar acilde yoğun bakım hizmeti vermeye çalışıyor, babam da hayata tutunmaya çalışıyor. bu şartlarda başarır mi? inanın bilmiyorum.

    her yıl vergi veriyoruz, her şeye vergi veriyoruz. buna rağmen kandırılıyoruz.

    yoğun bakım istatistiklerinde bebek yoğun bakım odalarını da hesaba katarak boş yatak gösterdikleri gündeme geldi doğru mu?
    entübe olma ihtiyacı olan hasta ne acilde hayata ne kadar tutunabilir?
    acilde ki hasta konforuyla hiç yoğun bakımda ki bir olur mu?
  • öyle durumlar vahim
  • kusura bakma s*riyelilere hizmet veriyor birçok yogunbakim yatağı
hesabın var mı? giriş yap