• mülteci almamak için denizde mülteci botu batıran adamlar hümanizm kasıyor.yersen..
  • kimlerin türkiye'de mülteci istediğini görelim.
  • ''ela re pousti'' diye cevaplanması gereken sıçmık.
  • bir akademisyen açıklamasıdır. iki yüzlü ve çomarcadır. ab melek değil fakat bunun üzerinden avrupa birliği analizi kasmak daha saçmadır.

    x üniversitesi'nde bir çomar türk akademisyen küfürlü tweet atsa bunu ülkenin politikasıymış gibi genellemek hatta dahil olunan birliğe genel bir analiz kasmak çok aptalca.
  • malum parti ile yunanların amiraller bildirisinden sonra yeniden beraber olduğunu gösteren olaydır.

    amirallere terörist diyen malum parti şakşakçıları ile yunan medyası aynı gün zil takıp oynamışlardı.

    şimdi de iki taraf bir olmuş, türk muhalefetine saldırıyor.

    fesli ibiş yavşak görse gözleri yaşarırdı. bakın görün, tek bir aktrol bile gelip sahip çıkmayacak. başka zaman ''ülkemize hakaret eden gavurlara karşı bir olacağız!'' diye anırırlar, şimdi sevinçten göbek atıyorlar.
  • feslisporlularin sevincten ciglik atmasina sebep olacak yavsaklik...
  • batı emperyalist politikalarının sosyal yükünü türkiye'ye artık yükleyemeyeceğini fark edince saldırganlaşmaya başlamış. daha durun 2023'den sonra avrupanın ortasına afganlar, pakiler, suriler ve daha fazlası gelecek ülkelerinize :)
  • olayı anlayabilmeniz için önce ön bilgi vereyim, mümtehine suresi 8 ayette;

    allah, dininizden dolayı sizi öldürmeye kalkışmamış ve sizi yaşadığınız yerlerden çıkarmamış kimselere iyilik etmenizi ve değer vermenizi yasaklamaz. allah değer bilenleri sever. mümtehine 8

    dediklten sonra;

    allah’ın yasakladığı şey sadece, dininizden dolayı sizi öldürmeye kalkışanlara, sizi yaşadığınız yerden çıkaranlara ve çıkarılmanıza destek verenlere yakınlık göstermenizdir. onlara yakınlık gösterenler yanlış yaparlar. mümtehine 9

    diyor. dokuzuncu ayete dikkatli bakın, konulan yasaklardan birisi, bizleri yurdumuzdan çıkaranları dost edinmekten yasaklanmış olmamızdır. demek ki, müslümanı dininden dolayı öldüren, yurdundan buraya dikkat, yurdundan çıkaranlar var/olacak. bu ayetler kafirlerle münasebet konusunu işliyor.

    peki soru şu; bu adamlar neden müslümanı yurdundan çıkarıyor? suriyeye bakarsanız aslında bunu rahatlıkla görebilirsiniz. önce, yavşak öso ile iç savaş çıkartıp suriye devletini ve ordusunu zaafiyete uğrattılar. oluşan boşluk sayesinde vahşi işidi içeri soktular ve suriye halkı can havliyle ülkesini terk etti (yurdundan çıktı/çıkarıldı)

    iyi ama neden? amerika'nın petrole konması için ve orada petrolü kontrol etmesine yardımcı olacak çakma kürt devleti kurmak için. suriyeliler varken kuramaz.

    peki olayın yunan akademisyenle ne alakası var? dünyanın bir çok yerinde, bu yavşak amerikanın uşakları vardır bu da muhtemelen onlardan birisidir. yukarıda bir şey dedik; suriyeliler ülkesine dönerse, kolaylıkla bir kürt devleti kuramayabilirler. o kürt devletini kurmak istiyorlar tabi, sadece suriyede değil, suriye, türkiye, ırak ve irandan kopardıkları toprağın üzerine kuracaklar ki, oradaki zenginliklere çökebilsinler. (o yahudilerin vaad edilmiş toprak olayı palavradır asıl amaç, küresel baronların mala çökme olayıdır, komplolar ve hikayeler ise, geri zekalılara verilen oyuncaktır)

    dangalağın birisi de ''türkiye'nin demografik yapısı zırvaliği'' diye başlık açmış niye? çünkü kafası çalışmıyor işte amerika bu kafası çalışmayanlar sayesinde yarın bu ülkede de iç savaş çıkaracak ve bunu da o saçmalık dediği demografi ile yapacak. yoksa başka türlü yapamıyor.

    konuyu dağıtmayalım, amerika asla işinin bozulmasını istemez onun uşakları da. o yavşak yunanlı akademisyen de muhtemelen amerikanın borozanı. olay budur.
  • itliktir fakat aynı zamanda gollük bir ortadır. kk bu fırsatı iyi değerlendirse sağlam puan toplayabilir.

    ayrıca birini ırkçılıkla suçlamanın ne kadar basit olduğunu da gözler önüne sermesi sebebiyle önemlidir. bu itoğlu itin ülkesinde asker mülteci botlarını batırıyor, sınırı geçen mültecilerin parasını telefonunu falan alıp üstüne dayak atıp türkiye'ye geri yolluyor. ama bu zat çıkıp kk gibi bir adama ırkçı diyebiliyor. aynı amk sözde barış güvercini pkklıları gibi *

    edit: kk güzel bir cevapla golü atmış: *
  • haklıdır. yunanın bile akplisi bile varsa bu chp daha nasıl tabana insin?
hesabın var mı? giriş yap