• azerbaycan , pakistan ve tabi ki rusya bu ülkelerden sadece birkaçıdır.

    edit: çok bilmişler gelip ortodoks kardeşliği falan yazmışlar, neyse ki aklı başında yazarlar gereken cevabı vermiş. 2020 yılında adam gelip ciddi ciddi ortodoks kardeşliği yazmış ya, şaka gibi.
  • gerek olmayan durum. 1974 barış harekatı gibi olacak olandır. kimse yunanistan için adım falan atmaz.
  • türk’ün türkten başka dostu yoktur.
  • yunan savaşında "thoughts and prayers" atacak ülkeler
  • ortodoks rusyanın ortodoks yunanistanı değil bizi destekleyeceğini sanan yazar beyanı.

    edit: bana rusya bizi seçer diye mesaj atanlar rica ediyorum akdenizde rusya ve yunanistan iş birliğine bakıp rusya kimi seçmiş görsünler sonra mesaj atsınlar.
  • kimseye ihtiyacımız yok araya girmesinler yeter. mısırını yunanını gkry sini hepsini üst üste koyar hepsini birden ezer geçer tsk.
  • azerbaycan dışında başkasının olmadığı ülkelerdir. ki ondan bile şüpheliyim.

    kıbrıs harekatında bize hertürlü yardım eden kaddafiyi bu hükümet politikasıyla sırtından vurdular, bize az bile..

    edit: azerbaycan yazmam gerekiyormuş düzelttim ;)
  • yunan'la en son savaştığımızda çal dağına kadar gelmişti, ayrıca yunanistan eski yunanistan değil. yavaş savaşalım da saçımız başımız dağılmasın.

    koca osmanlı'dan zar zor anadolu'yu aldık onu da kaybetmeyelim bu kafayla, yurtta sulh cihanda sulh

    edit: yunanistan'ın osmanlı'dan nasıl bağımsızlık kazandığını unutuyorlar galiba, gidin bakın arkasında kaç ülke var, 5000 senelik uygarlık olduğu için ortodoksu katoliki tüm dünya sempati duyuyor. kıçı kırık kıbrıs harekatı için bile ambargonun kralı uygulandı. olası yunan savaşında türkiye'ye uygulanacak ambargonun büyüklüğünü düşünmüyorsunuz galiba*

    edit 2: mesaj kutum doldu eşek değiliz bizde biliyoruz türkiye'nin yunanistan'dan güçlü olduğunu ama 1897 osmanlı-yunan savaşının sonuçlarına bakın, balkan savaşlarına bakın tek kurşun atamadan selanik olmak üzere tüm trakyayı bırakıp kaçtığımıza bakın anlarsınız durumun vahametini.
  • dostlar, lübnan patlaması ardından gelen hükümet değişikliği en yakın örnek, artık sıcak çatışma senaryoları ergen rüyasından öteye geçemez. devir farklı araçların, hareketlerin ve dinamiklerin devri, her şey daha dolaylı artık...
hesabın var mı? giriş yap