• ekranlarda hep dram işleriyle görsek de aslında çok iyi bir komedi oyuncusudur. güzel bir romantik komedi filan yakışır kendisine.
  • pek tatlı, pek hoş, pek bebek. ah yavrum.
  • şahsen pek dizi izlemeyişime rağmen olaraktan kendisine ilk olarak fatih harbiye dizisinde rast geldiğim, her dem genç görünümlü oyuncu kategorisinde kendisine yer bulmuş oluveren ,selam filmindeki tip karakter tema uyumu ile başrole cuk oturmuş,son zamanlarda ise kurtlar vadisinin ilk esas efsane olduğu döneminin bir nevi yandan çarklısı olarak şu sıralar piyasada tarzı endam eden eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde etkili bir rolde izlediğimiz temiz yüzlü oyuncu kişi.

    edit:bu arada umut kurt a fena halde benzettiğimdir.
  • edho'nun iyilerinden. abartısız bir oyunculuğu vardır, genellikle. tiyatrocu edasını takınmadığı sahnelerini daha içten buluyorum. oyunculuğundaki yumuşaklığı korusa keşke hep, gereksiz yükselmelerden uzak dursa. tabii edho gibi bir raconlar galaksisinde bu nereye kadar mümkün, bilemiyorum.

    bir de: alparslan karakterinin, dizinin ilk sezonlarındaki ağırlığını geçen sezon yitirdiğini düşünüyorum. o ağırlık geçen sene büyük ölçüde kimsesiz yaşar'a ve hızır ali'ye dağıtılmıştı. şimdi olgun şimşek ayrıldığına göre, alparslan tekrar dizideki eski merkezi konumunu kazanır mı, göreceğiz. gür bir temel karakterden cılız bir yan figüre dönüştü çünkü alparslan. bu dediklerimin yunus emre beyle değil, senaryoyla ilgisi var elbette.

    bekleyelim görelim.
  • dünyanın en güzel "babağne" diyen oyuncusudur.
  • gözlerimden kalpler çıkarak izlediğim oyuncu. edho ya sırf onun için başladım. sadece alparslan sahnelerini izliyorum, yoksa 199 bölüm bitmez *
    çok tatlı, çok karizmatik maşallah. şimdilerde de teşkilatta döktürüyor. izliyoruz efendim, her türlü *
  • sıfır yetenekle oyunculuktan para kazanabilen kişi. aslında bu da bir yetenek. tebrik etmek lazım.
  • kendisinin çok yetenekli olduğunu düşünmüyorum. vurgu ve tonlamaları oynadığı sert adam rollerine kıyasla çok yumuşak. durağan bir oyunculuğu var.
    oyunculuğuna bayılanlar olmuş, gerçekten mi?
  • kendisini sanırım ilk fatih harbiye dizisinde izlemiştim o günden bugüne hem imajı hem oyunculuğu pozitif ivme almış. edho'da sükse yapıp üne kavuştuğunu herkes biliyor teşkilat dizisine geçmiş.

    tanım : yetenekli ama farklı kalıp dizilerde de görmek istediğim oyuncu
hesabın var mı? giriş yap