• yuzme bilmeyen kadina yuzme ogretecem diye yavsayamayacak erkektir
  • gitsin hamamda yüzsün.
  • hele boğulduysa daha da iticidir.

    edit: ironi tabi ki arkadaşlar bunu da yazdırtmayın artık
  • yüzmeye ve denize bayılırım iddialıyımdır da. bir arkadaşım var çok kıymetli, çok güzel insan. ama hidrofobik. suya ayağını dahi sokmayan cinsten. ayıp olmayacak olsa yıkanmaz. böylesi bir adam. bi de en sevdiği şey denizi izlemek. sadece izlemek. gel sana ben öğreteyim o izlediğin denizi bir de içindeyken gör diyorum onu da kabul etmiyor belki biraz da gurur yapıyor. bir gün kazara denize düşsem ne yaparsın, dedim. rengi attı, bakamam bile dedi. belki de o an şoka girip yardım bile çağıramayacak. yanında bulunan kişinin ,ben ya da başkası, denize düşme lüksü yok.
    kıssadan hisse yüzme bilmeyen erkek/kadın yanında tam olarak güvende hissedemediğiniz kişidir. hepimizin can güvenliği adına imkanı olan herkes yüzmeyi öğrenmeli.
  • çorak toprak insanıdır..
  • tahta gibi kalbi vardır, hayatta batmaz
  • benim bu.

    7 yaşındayken en yakın arkadaşım boğuldu, cesedini gördüğüm için 2 ay boyunca uyuyamadım. binalarının yakınından geçemedim.

    arkadaşım boğulduktan 1 hafta sonra karşı apartmanda oturan arkadaşımın babası boğuldu.

    sonraki süreçte bulunduğumuz semtten 3-5 delikanlı daha boğuldu.

    bu süreçlerin ardından bırak denize girmeyi, gemiyle karşı kıyıya geçmeye bile korkuyordum.

    sonra yendim bu korkuyu ama bi' türlü adam akıllı yüzemiyorum. suyun içine girip abidik, gubidik hareketler yapıyorum.
  • aslında çok iyi yüzermiş ama, korkuyormuş o yüzden yüzemiyormuş.

    kedi canını senin, korktuğun için yüzemediğini bizde biliyoruz. hangi yüzmeyi bilmeyen insan evladı su boyun seviyesine kadar yükseldiğinde korkmaz yada panik yapmaz ki? zaten yüzebilmek, hadi yüzebilmek demeyelim de, suyun üzerinde kalabilmek o bahsettiğin korku ve paniği yenmektir çok büyük oranda.

    ama ben korkuyom, küçükken bibimgilin oğlunu boğulurken gördüm. o yüzden korkuyom denizden, yüzemiyom.
    bırakın bu işleri oğlum, demek ki onlarda bilmiyordu yüzmeyi boğuldular.

    ailesi zamanında suyla tanıştırsaydı, denizin korkulmayacak birşey olduğunu, tam aksine eğlenceli bir şey olduğunu öğretebilseydi, sende şimdi yüzebiliyor olacaktın.

    tanım yapmak gerekirse yüzme bilmeyen erkek, ailesi kırsaldan gelmiş denizi, kumu, plajı sonradan tanımış ve adapte olamamış erkektir.
  • insanlar boğulunca suyun üstüne çıktığına göre yüzmek için bilmeye gerek yoktur. yüzerken nefes almayı bilmeyen erkek vardır ki onu kışlıklarla kaldırmak gerekir.
  • bir an once ogrenmelidir. yuzme bilmeyen erkegin, yuzme bilen bir sevgilisi olmasi durumunda sulu ortamlarda bulunmasi her iki taraf acisindan da sikintili bir durum teskil etmektedir. hele ki, arkadas grubu ile birlikte tatile cikma atraksiyonlari gibi bir durum soz konusuysa durum daha da vahim hale donusebilir.

    bu nedenle, bu konuda ego yapip bilmiyorum kardesim ayip mi suc mu deyip bir yandan icin icinizi yiyecegine, gidin cesmenin ilica plajina, zaten 1km yuruyunce anca boy seviyesine geliyor, ogrenin suda bir sekilde. veya git havuza ozel ders al.

    kesin ogren su yuzme isini benim canim kardesim.
hesabın var mı? giriş yap