• suçtur.

    milletin değerlerini sömürmek ne kadar da kolay!
  • hiçte milletin değerlerini sömürmek olmayan olay.

    öyle göte böyle yarrak olayıdır..

    not: akp'li değilim.

    ek edit: eylemi yapanlar adana büyükşehir belediyesinin zabıta ekipleridir.

    adana b.b. mhp'nindir.

    bu eylemde aklınıza akp'yi getirmeyin. zira yapmazlar böyle birşey...

    bir ülkücü olarak gurur duydum.
  • vatanı kurtarmıyorlar , vatan olduğumuzu unutturmuyorlar.
  • aaa istiklal marşı'nı okutmamışlar ama, çok ayıp, bu vatan millet olduğumuzu unutturmak demek, bence günde beş vakit istiklal marşı okumak zorunlu olmalı.
  • ermeni diasporasının güçlü olduğu kaliforniya eyaletinde yaşanan starbuckslardan türk bayraklarını kaldırma kararına tepki olarak yapıldığını düşündüğüm harekettir. zira starbucks bulunduğu ülkelerin bayrak ve fotoğraflarıyla tanıtımını içeren bir uygulaması mevcuttur, bu uygulama sonucu cafelerde türk bayrağı ve fotoğraflarının da bulunması sonucu diaspora rahatsız olmuş baskı yaparak starbucks'ın ermenilerden özür dilemesine, türk bayraklarını ve tanıtımlarını kaldırmasına neden olmuştur.
  • tam bir işsiz bakkal bokunu tartar olayıdır. ne oldu, tatmin olduk mu?

    ordaki alkışlayanların da zeka yaşının en fazla 5 olduğunu tahmin etmek zor değil. madem çok milliyetçisin, madem böyle olaylara tepki gösterilmesi hoşuna gidiyor ve çok duyarlısın orada ne işin var? çeşme suyu+kahve tozuna neden 10 küsür lira veriyorsun?

    madem tepki göstereceksin, git başka bi yerde iç kahveni... ama yok, hem armut gibi oturur, hem şakşaklarlar... dedik ya işte zeka yaşı meselesi...

    bu arada 7-8 sene önce kebapçı dışında düzgün lokanta olmayan adana merkez'de starbucks açıldığını da öğrenmiş oldum, zaten adana'nın tek eksiği de oydu.
  • tacizdir. starbucks'ı bir kenara koyalım, orada çalışanlar ve oradan alışveriş yapıp vakit geçirenler aleni bir şekilde taciz edilmiştir.

    ülkece delirmenin eşiğine gelmiştik zaten onu biliyoruz. son zamanlarda zabıtalardan bir hareket görememiştik. muhtemelen onlar da bunun farkında olarak gündeme gelmeye çalıştılar. adana'da dilenci sayısı, işportacı falan azaldıysa demek...

    edit: kürtçülükle başlayıp ermenilikle devam ettikten sonra vatanı satmakla eleştirilmişim bu entry'den sonra. varsın öyle olsun. bu vatanı starbucks'ta çaytilate içerken kazanmadık, bu tacizi eleştirirken de kaybetmeyiz merak etmeyin.

    2002'den beri elimizden kayıp gidiyor zaten türkiye, yapacağınız en son şey olsun starbucks'a zabıtanın koli bandıyla astığı türk bayrağıyla gururlanmak.
  • acizlikten başka bir şey değil.

    "biz amerika'daki ermenilerin baskısına karşı duramadık ama kendi ülkemizdeki kafelerinize kendi bayrağımızı astık".
    işte türkiye'nin gücü, işte tir tir titreyen gavurlar.

    bravo zabıta!!!

    güldürmeyin adamı arkadaş ya, komedi vallaha komedi.

    edit: kansızlık ve pkk'lı olmakla itham edilmişim(z). vallaha kansızlık diye bir şeyin ne olduğunu bilmediğim için çok önemli değil. domates yerim kan gelir vücuduma. pkk'lı da olmadığım için önemli değil.

    ama şunu anlayın genç troller. bu olay "benim götüm senin bayrağı kaldırttığın kafeye bayrak asmaya yemedi, ben de kendi ülkemde yaptım bu işi" demektir.

    şöyle düşün, çocukken düşüp kafanı masaya vurursun da annen/baban masaya kızar ya. hah işte sen bu hikayedeki çocuksun. ehe mehe diye mutlu oluyorsun.

    edit 2: ya bir de bu amık aktrollere bir çift lafım daha var. evimin balkonunda 2 senedir aralıksız türk bayrağı asılı. milliyetçi değilim, ulusalcı değilim, ağır kemalist değili. ben ne sağcıyım ne solcuyum, futbolcuyum futbolcu.
  • bayrak göndere çekilirken hep beraber caramel macchiatolarımız elimizde ayakta dimdik istiklal marşını okuduk.
hesabın var mı? giriş yap