• ümit özdağ'ı kaçaklar ve geçici sığınmacılarla ilgili çıkışlarıyla birlikte sıkı bir takibe almıştım, umutluydum. fakat bu tablo tek kelimeyle mide bulandırıcı.

    t: mide bulandıran kadrodur.

    e: başlığın ilk entrysi buhar olmuş, başlık başa.

    ss almışsam zamanında, ekleyeceğim.
  • cumhur ittifakı genişliyor. hayırlı olsun.
  • ben şaşırmadım

    son birkaç aydır fark ettiniz mi her gün muhalefet eleştiriliyor. ben bıktım açıkçası. yok sarı muhalefetmiş yok şuymuş yok buymuş.

    bıktım şu ülkenin siyasetinden artık yeter be kardeşim. yüzlerce ülkenin hiçbirisinde toplanıp muhalefetin eleştirildiğini görmedim, tanıklık etmedim.

    muhalefet partisi kötü mü? iyi oy verme bitti gitti. ülkeyi muhalefet mi yönetiyor? neymiş ülkenin böyle olmasında muhalefetin de payı varmış.

    yahu akp mükemmel bir parti mi peki? muhalefet çok kötüydü de kaybetti. e akp çok mu iyiydi de her seferinde kazandı? geçelim bunları.

    sürekli muhalefeti eleştirirsen tek derdin muhalefetin oyunu koparmaktır olay bundan ibaret. başka bir açıklaması yok.

    ümit özdağ bıktırdı artık o yüzden. kadrosuna bakıyorsun kadroda herkes tuhaf. adama bakıyorsun ayda 1 belki hükümeti eleştiriyor o da azıcık. kalan bütün günler muhalefete sallıyor. bir de peşinden gidenler var halen, tuhaf.
  • ömer turan gibi 2019'a kadar erdoğan aşığı olan islamcı olan biriyle kurulan partiden beklenen kadrodur. zafer partisi'ne oy vereceğim diyenlerin %90'ı ümit özdağ dışında 2. bir isim sayamaz. açıp kadrosuna baksalar zaten ülke değil bakkal bile yönetemeyeceklerini görürler ama popülist söylemler hoşlarına gittiği için ümit özdağ'ı twitter'dan takip etmekle yetinirler. ismail koncuk zafer partisi'nden boşuna istifa etmemiş.
  • ülkede ne zaman ekonomi gündem olsa akp kaybediyor. milli güvenlik ve beka gündem olduğunda ise akp-mhp kazanıyor. zafer partisi ülkeyi suriyeliler üzerinden bir beka gündemine sıkıştırıyor. kürsüden neredeyse ana avrat söven bahçeliye laf etmeyip, kılıçdaroğlu'na diss atıyor. bu kadar açık bir şekilde erdoğana çalışan bir adam hayatımda görmedim.bak mansur aday olursa kürsüye çıkıp hdpliler oy vermesin diyecek, dedi zaten. imamoğlu aday olursa zaten erdoğana vereceğim demişti. tek amacı erdoğanın kazanması. akp-derin devlet ittifakının derin devlet ayağından.
  • verba volant, scripta manent. bana oldukça sağlam kanıtlarla destekli bir yazı gibi geldi. sedat peker mençıstırlı mıydı ki ?

    şaka bi yana peker'in soylu ve ekibini ifşasına benzettim. eğer gerçekten durumlar böyle ise özdağ'ın ülkeyi sanki muhalefet yönetiyormuşçasına çıkışları da bir anlam kazanabilir.
  • hepsi mide bulandırıcı. zafer partisine yakışmayan isimler. ama bunlardan çok çok çok daha kötüleri millet ittifakında cirit atıyor. bu siyasi partiler kanunu böyle olduğu sürece böyle insanlara partiler mecbur kalacak. milletvekillerini genel başkanlar değil, millet seçmeli. partilerin seçime girebilme kriterleri yeniden düzenlenmeli. en azından belli bir imza toplayan partiler seçime girebilmeli.
  • pkk terör örgütünü destekleyen yöneticilerinin olduğu chp'nin ve pkk dağ kadrosuna militan göndermede problem görmeyen chp trollerinin beğenmediği zafer partisi yönetim kadrosuymuş.

    (bkz: dinime küfreden müslüman olsa)
  • şok oldum.

    ümit özdağ'ı yıllardır takip ederim,güvenirdim hatta mhp'nin başına geçmesini çok istedim ama bu kadro tesadüfen bir araya gelmiş olamaz.

    özellikle ömer turan gibi bir fırıldağın bu parti içinde olması çok şaşırtıcı.

    maalesef ümit özdağ için söylenenler doğruymuş.

    edit: bir çok arkadaş özelden olumlu yada olumsuz geri dönüş yaptı.
    bunun bir algı operasyonu olduğunu söyleyenlerde oldu,ümit özdağ gerçekte bu diyende.

    genel kanım ümit özdağ'ın özensiz davrandığı yönünde yani bu tepkileri öngörüp parti yönetimini oluşturmalıydı.

    düzensiz göçmen konusundaki politikasını destekliyorum hala geri kalan konular benim için soru işareti.
hesabın var mı? giriş yap