• yakın zamanda twitter'da denk gelip takip etmeye başladığım, bilişim, teknoloji, internet gibi konularda takipçilerine oldukça yararlı bilgiler sunan, takip edilesi twitter sayfalarındandır.

    zet lorento twitter sayfası
  • twitterda, sadece dişi takipçilerine cevap verdiğini düşündüğüm, sorduğum hiçbir soruya cevap veremeyen yada vermek istemeyen, takipçilerini internet güvenliği ve yazılım gibi konulara hakim olduğuna inandırmış, sadece kendi istediği konularda flood yapan, haftada bir aşık oldum, evlenmek istiyorum gibi twetler atan bir hesap.
  • bir iki ay önce twitterda takip etmeye başladığım, internet ve bilişim teknolojileri gibi konularla alakalı bilinçlendiren ve hayatı kolaylaştıran pek çok bilgi içeren tweetlere sahip hesaptır. baya takip edilesi bir hesap, öneririm. fakat bu kadar gizem biraz fazla kardeşim yani hesap sahibi neyin nesidir tam olarak anlayamadım, bazen tek kişi gibi bazen ekip gibi tweetler görüyoruz.
  • güzel insan.

    fikirleri ve de araştırmaları okumaya değer. etkileşim veya başka bir derdi yok. bu kirlenmiş alemde faydalı bilgiler ile az da olsa ışık tutma çabasında.

    yolu açık olsun her daim.
  • bugün twitterda pedofil bireyleri şikayet eden hesapların, yorumlarda etiketlediği hesaplar arasında gördüm, merak ettim. profiline girdiğimde ilgimi çekti. insanların yardım çağrılarına tepkisiz kalmayıp, bariz suçlu sayılabilecek kişilerin kişisel bilgilerini deşifre ediyor. zaten profile girince v'yi çağrıştırdı.
    takibe aldım hemen. çünkü iyi insan.
  • son günlerde kendisi pedofili avcısı olmuştur twitterda. helal olsun egm bile hemen destek çıkıp işin üstüne çullandı. ayrıca genel yararlı bilgiler paylaşıyor kendisi ve bence bu bilgiler internet çağında çok gerekli o yüzden takip edilebilir.

    ama sadece insanlığı için de takip edilebilecek birisidir.(twitterda böyle pislikler çok ve su yüzüne çıkaracak insanlar gene bizleriz. sağ olsun tabi arkadaşımız kolaylaştırıyor.)
  • ilk admini gayet iyiydi ama sonradan yerini alan admin haksiz oldugu bir tartisma olunca ya da bilgisi olmayan bir konuda ahkam kestigini kanitlariyla ortaya koydugunuzda sizi bloklayan biri.

    t: yazilim ile ilgilenen, hacklenen hesaplari kurtarma karsiliginda aldigi ucreti ogrencilere burs olarak veren bir twitter hesabi.
  • (bkz: yerli elliott)
  • bir ifşa mevzusunda tesadüfen gördüğüm ve faydalı bulduğum twitter hesabı.

    özellikle son flood’unu okumanızı tavsiye ederim.
  • çok kıymetli twitter hesaplarından biridir. emeklerine saygı duyuyor ve ne yapıyorlarsa sürdürülebilir olmasını diliyorum.
    takip ediniz efenim
hesabın var mı? giriş yap